Frederik Løchte Nielsen har nogle kvaliteter som doublespiller der gør ham til en af verdens bedste doublespillere. Og det har han endnu en gang bevist idet han er klar til finalen i $50.000 challenger turneringen i Charlottesville, Virginia, USA sammen med sin filippinske makker Treat Huey.

I semifinalen mod det amerikanske par Kwiatkowski/Styslinger så det ellers ikke godt ud efter første sæt som det amerikanske par vandt med 6-2. Men så tog Løchte og Huey fat. Der blev overhovedet ikke givet ved dørene og de tog andet sæt 6-0. Sådan! Og i den afgørende Champions Tiebreak vandt Huey og Løchte 10-3.

I semifinalen måtte Huey og Løchte kæmpe hårdt for sejren mod det amerikanske par Bangoura/King. I første sæt gik det rimelig nemt idet Frederik og Treat vandt med 6-3, men i andet sæt måtte de ud i tie break men Treat og Frederik tog den med 7-2

Endnu et flot resultat af Frederik og det udløser altså en finale mod det engelske par Willis/Burton.

Forrige artikelITF New Braunfels: Julia Boserup i semifinale efter come-back i 3. sæt
Næste artikelTV-kampe: Løchte i doublefinale. Semi Djokovic, Nishikori, Boserup m.fl.
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.