Tredjedagen er i fuld gang til ATP Barclays World Tour Finals og her til eftermiddag skulle Roger Federer og Kei Nishikori mødes i deres 2. kamp i Gruppe B.

De begge to har vundet deres 1. kamp i gruppe-spillet, så derfor var der lagt op til en spændende kamp mellem de to form-stærke spillere.

Det viste sig dog meget hurtigt, at Roger Federer simpelthen var for god i dag og han cruisede igennem kampen med 6-3, 6-2. Kei Nishikori kom aldrig rigtigt igang og han var specielt presset i sine egne servepartier, hvilket Roger Federer udnyttede til perfektion.

Roger Federer har derfor sat sig selv i en god og gunstig position frem mod sin sidste kamp i gruppe-spillet, men alt er muligt til ATP Barclays World Tour Finals. Alle partier og sæt tæller, så der bliver helt sikkert kamp til stregen om de prestigefyldte semifinale-pladser.

De gode kampe er langt fra slut endnu, og I kan følge et spændende opgør i aften kl. 21.00 dansk tid mellem Milos Raonic og Andy Murray. De begge to tabte deres første kampe, så de kommer til at kæmpe alt hvad de har lært for at optimere deres chancer for at kvalificere sig til semifinalerne.

Forrige artikelTwitter: US Open vinder Samantha Stosur skadet
Næste artikelWTA Ranking: Wozniacki i top 10 for 6. år i træk. Li Na officielt af ranglisten
Mathias Hjortskov
Mathias Hjortskov har dyb indsigt i tennissporten qua sin tid som junior elitespiller og daglige trænergerning i Lyngby Tennisklub og Nærum Tennisklub. Han har en ambition om at sætte fokus på dansk tennis, herunder holdturneringen, klubber, unioner og DTF. Ved siden af sit tennisengagement studerer Mathias HA(it.) på CBS.