I løbet af ugen har vi på Tennisavisen.dk dækket ATP Barclays World Tour Finals i London på tætteste hold. Mange gode kampe er blevet spillet på højeste niveau, og der har været spændende og intense kampe i både Gruppe A og Gruppe B.

Efter de to semifinaler blev færdigspillet i går, så skulle finalen i dag have været mellem Novak Djokovic og Roger Federer. En kamp mellem to af de største spillere gennem tiden, som mange tennisentusiaster havde set frem til med sommerfugle i maven.

Men den længe ventede finale i mændenes singlerække blev desværre ikke spillet, da Roger Federer måtte meddele kort før kampstart, at han ikke var i stand til at stille op mod Novak Djokovic i finalen her til aften. Ifølge Roger Federer, så fik han en skade i ryggen sent i kampen mod Stanislas Wawrinka i går aftes, efter et brag af en kamp, hvor Federer skulle grave dybt med i alt 4 matchbolde imod sig.

Det vil altså sige, at Novak Djokovic vinder årets sidste ATP-turnering her til aften, og han beviser hvorfor han er berettiget den fornemme 1. plads på verdensranglisten. Vi kan allesammen kun håbe på, at Federer bliver klar hurtigst muligt, så han kan fortsætte sit gode spil i år 2015.

 

Forrige artikelTwitter: Caroline Wozniacki arbejder frivillligt
Næste artikelITF Junior Stavanger: 4 danske piger i kvalfinaler. 3 af 4 drenge videre.
Mathias Hjortskov
Mathias Hjortskov har dyb indsigt i tennissporten qua sin tid som junior elitespiller og daglige trænergerning i Lyngby Tennisklub og Nærum Tennisklub. Han har en ambition om at sætte fokus på dansk tennis, herunder holdturneringen, klubber, unioner og DTF. Ved siden af sit tennisengagement studerer Mathias HA(it.) på CBS.