Ved ATP finalerne i London måtte publikum endnu en gang se en af favoritterne blæse sin modstander ud af banen. Og man kan tydeligt høre på publikum, at de gerne vil se lidt mere.

Men det er svært med lange, intense kampe, når eksempelvis Novak Djokovic er så suveræn, som han er i øjeblikket, er det svært at få det ønske opfyldt. Onsdag aften vandt serberen skræmmende sikkert med 6-3,6-0 over Stan Wawrinka, Schweiz.

I første sæt var Wawrinka lidt med og spillede egentlig ganske godt med. Faktisk førte Wawrinka 2-0 og man begyndte at tro på et tennisbrag. Men det holdt ikke længe. Djokovic fandt storspillet frem igen og vendte 0-2 til 5-2. Herefter fik Wawrinka sit sidste parti og kampen var reelt afgjort.

Teoretisk kan Djokovic misse semifinalerne, men det er godt nok meget teoretisk. Han er næsten sikker. Han mangler Tomas Berdych, Tjekkiet i den sidste gruppe kamp.

Forrige artikelATP Challenger Champaign: Løchte spiller ny flot kamp og er i kvartfinale
Næste artikelATP Challenger Champaign: 1/4-finaler Livestream torsdag 1900. Løchte 2. kamp
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.