Da Caroline Wozniacki for 2 år siden deltog i et arrangement for anbragte børn i KBs tennishal på Peter Bangsvej på Frederiksberg blev baggrunden for initiativet omtalt udførligt i denne artikel i Tennisavisen.

Børnehjælpsdagens tennisevent hitter igen i år

Torsdag den 11. oktober blev begivenheden, som arrangeres i samarbejde med Børnehjælpsdagen og e-Boks gennemført for fjerde år i træk, og ligesom det var tilfældet i de tidligere år, var det først og fremmest de deltagende anbragte børn, der fik tennisstjernens fulde opmærksomhed i tidsrummet 09-13, som var afsat til formålet.

Der var dog afsat tid til, at Pressen kunne få adgang til at overvære seancen i et begrænset tidsrum på ca. en halv time, hvor der blev lejlighed til at tage billeder, men der var ikke mulighed for at interviewe hverken Caroline eller børnene.

Forinden gav Sylvia Emilia Blazejowski, der er Kommunikationschef hos Børnehjælpsdagen, de fremmødte repræsentanter fra Pressen en orientering om formålet med arrangementet, og arrangørerne fremsendte efterfølgende presse-materiale, hvor det blev anført (citat:), “at der i år var fokus på, hvordan sport og foreningsliv kan være en direkte vej til nye venskaber.
Børnene, der deltog, bor enten i plejefamilier, på en døgninstitution eller et opholdssted. Caroline Wozniacki fungerede som rollemodel og inspiration for de unge, der i særlig grad kan have brug for inspiration til at danne gode venskaber. 
Med sit engagement i tennisverdenen har hun selv oplevet, hvor mange relationer og gode venskaber det giver at kaste sig ud i nye sportsgrene“.

Caroline blev citeret for denne kommentar, inden tennisspillet startede:
Jeg tror, det bedste, jeg kan give fra mig i dag, er god energi, og at jeg når at mødes med alle børnene og give dem følelsen af, at de har fået noget ud af dagen. Jeg håber på, at jeg kan inspirere dem til at gå til en sport, så de kan få nogle gode relationer og komme ud og røre sig. Jeg har personligt fået mange livslange venskaber gennem sporten, så det betyder rigtig meget for mig, hvis jeg bare kan inspirere et par af børnene.”

Susanne Søndahl Wolff, der er kommunikationsdirektør hos Carolines sponsor e-Boks, der også støtter organisationen Børnehjælpsdagen, fortæller at man hos e-Boks glæder sig over, at Caroline igen har givet børnene en oplevelse for livet, og hun er citeret for denne kommentar:
Formålet med dagen er at give børnene en helt særlig oplevelse, som det jo er at møde en verdensstjerne som Caroline. Vi håber også at inspirere børnene til at dyrke motion. Vi ved, at motion er vigtigt for vores mentale velbefindende, og at børn knytter venskaber ved at være engageret i en idrætsklub. Det er super vigtigt for børn, og det vil vi gerne bakke op om,”

Kim Agersten kim@agersten.dk tlf 40334376 – Både træner og elev fuld koncentreret om at finde det rette greb.

For 10-årige Ashley fra Nørre Broby Tennisklub og 11-årige Julia fra Næstved Tennisklub blev dagen lidt ud over det sædvanlige, idet de var blevet udvalgt til at spille et par minutter alene sammen med Caroline, mens Pressen var til stede og tog billeder.

Carolines bror Patrik Wozniacki havde fået rollen som hjælpe-træner, og der blev taget billeder af søskende-parret sammen med de to piger, som begge havde godt træf på boldene.

Caroline Wozniacki, Patrik Wozniacki
Foto: S. Allan Mansour – Caroline Wozniacki og “hjælpe-træner” Patrik Wozniacki sammen med Ashley og Julia

Ashley fik ekstraordinær fokus, da hun blev interviewet sammen med Caroline, og samme aften var hun sammen med Caroline gæst i Go’ aften Danmark hos TV2.

Kim Agersten kim@agersten.dk tlf 40334376 – Caroline Wozniacki og 10-årige Ashley

Ashley er i ovennævnte pressemeddelelse citeret for disse bemærkninger:
Jeg føler bare, jeg er verdens heldigste pige. Lige siden jeg begyndte at spille tennis, har hun bare gjort noget, jeg gerne vil. I dag lærte hun mig at skyde hårdere, holde rigtigt på grebet på ketcheren og koncentrere mig meget mere. Det er lidt vildt, for der er ikke særlig mange, der får lov til at møde hende.