AB eller Akademisk Boldklub har jubilæum. Klubben har nu eksisteret i 125 år. Det er en af de klubber der virkelig har sat sit aftryk på dansk idrætsliv. Klubben fejrer det i tennisafdelingen ved at bla.

Mai Grage og flere andre topspillere gæster klubben kommer for at spille opvisningskampe og også lære fra sig. Mai Grage der har imponeret i den seneste tid med en turneringssejr i Copenhagen Combined som er en international turnering. Det er yderst sjældent at danskere vinder turnering på det niveau. Yderligere vandt Mai Grage DM i single udendørs, så der venter helt sikert publikum en stor oplevelse.

Mon ikke AB Tennis er særlig stolte idet Mai Grage har fået sin tennisopdragelse i netop AB.

AB Tennis har arrangeret det som et slags oplevelses arrangement hvor tennisinteresserede kan lære af de gæstende topspillere.

Arrangementet løber af stablen fredag den 22. august 2014 fra kl. 17-19. Klubben skriver på sin hjemmeside at alle tennisinteresserede er velkomne. Læs mere på www.abtennis.dk

Forrige artikelITF Junior USA: Hannestad videre, Francati ude
Næste artikelITF Winnipeg, Canada: Løchte sikkert videre
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.