Du kender med garanti frustration ved at være tvunget til at være derhjemme, og uanset om det skyldes stormvejr, en tennisalbue eller det er fordi du er fanget indendørs på grund af andre omstændigheder, kan det være svært af finde på ting at få tiden til at gå med, men bare rolig - her er 8 hjemmeaktiviteter til tenniselskere!

1. Læs String Theory

String Theory skrevet af David Wallace er kompilationen af fem essays, som inkluderer profiler af Roger Federer og Tracy Austin. New York Times kaldte Wallace ‘den bedste tennis skribent nogensinde‘, og bogen har modtaget et enormt antal priser.

2. Find den perfekte tennis podcast

Prøv for eksempel No Challenges Remaining, som er en podcast, der diskuterer de ugentlige begivenheder i den skøre verden af professionel tennis. Den dynamiske duos kærlighed til spillet kommer virkelig igennem i deres podcast, der består af en lang række emner og gæster.

3. Lav sunde snacks

Det er let at smide sig på sofaen og guffe chips, men det bliver også kedeligt efter en dag eller to, så byt de tomme kalorier ud med chia, bananer, nødder og peanutbutter.

4. Spil stangtennis i stuen

Hvorfor ikke være lidt kreative, og gå på rov rundt omkring i huset efter materialer til at lave dit helt eget stangtennis-spil? Så er de næste mange timers underholdning garanteret, og tennisformen holdes ved lige. Bare sørg for at tjekke med husets andre beboere, før du laver kosteskaftet og håndvægtene om til din nye hobby!

5. Hold en friaften og tag på casino derhjemme

Du har måske allerede en konto, men hvis ikke, kan du faktisk snuppe en Unibet bonus når du opretter en konto, og de har meget mere end bare spil på sport. Find din smoking frem og tilbring en hel aften med at spille live blackjack eller vælg mellem hundredvis af spilleautomater i ren Las Vegas-stil.

6. Spil Stick Tennis

Vil du have øjeblikkelig tilfredsstillelse? Så prøv Stick Tennis. Download app’en der minder om det klassiske ping pong-spil. Med lynhurtigt gameplay, et let kontrolprogram der fokuserer på timinger snarere end positionering og et indbydende design, bør det være tæt på toppen af din liste, hvis du på nogen måde er fan af tennis, men det er enormt vanedannende skulle vi hilse og sige.

7. Se gamle Wimbledon klassikere på YouTube

Det er ligemeget om du vælger Rafael Nadals sejr over Roger Federer i  2008, Margaret Court mod Billie Jean King, Bjorn Borg mod John McEnroe eller Goran Ivanisevic mod Patrick Rafter – du kan med garanti både lære nogle nye tricks, og i McEnroe’s tilfælde, nogle nye fy-ord. Uanset hvad du vælger, er du sikret timevis af forrygende topunderholdning.

8. Lær at meditere

En af de allerbedste måder at undgå selv at blive til en McEnroe på grusbanerne, er ved at ty til den klassiske teknik til indre ro. Det er faktisk lettere end man tror, men vi bliver tit forvirrede over hvad det egentlig er, da det er et ord, der er kommet til at blive brugt løst og unøjagtigt i den moderne verden. Meditation er i bund og grund en præcis teknik til at hvile sindet og opnå en bevidsthedstilstand, der er helt anderledes end den normale vågne tilstand.