Corona-krisen har sat sine spor i det danske tennismiljø, og mange aktiviteter er stoppet, udskudt eller annulleret. Dansk Tennis Forbund har allerede annulleret flere individuelle mesterskaber, men har endnu ikke taget stilling til hvad der skal stilles op med den igangværende indendørs holdturnering. I de fleste rækker mangler man at spille den sidste runde, men udsigterne til at den eller det efterfølgende slutspil i elitedivisionerne, samt op- og nedrykningskampe er lange.

Der er vel næppe mange der tror at tennisspillet i turneringsform kommer i gang inden udendørs-sæsonen den 1. maj starter. Mest sandsynligt er det nok at udendørstennis først kommer rigtig i gang slut juni, start juli. Og så er vi langt inde i holdturneringens udendørs-sæson, som i bedste fald kan afvikles i juli, august og september.

At finde plads til en afslutning af DH indendørs ser utrolig vanskeligt ud. DTF må vel også inden længe melde ud om holdturneringens skæbne, men mon ikke det ender med at der ikke kåres mesterhold i elitedivisionen i denne noget usædvanlige sæson. I de øvrige divisioner kan op- og nedrykning afgøres ud fra de nuværende stillinger.