Dagens ene semifinale i Lyon stod mellem Clara Tauson, der virkelig har vist storspil i denne uge, og den 23 årige spanier Paula Bedosa, der pt.er #73 på ranglisten. Clara er selv rykket yderligere frem på ranglisten og er nu #117 på den virtuelle rangliste, Vinder Clara i dag vil hun rykke yderligere 10 pladser frem til en placering som #107 – ikke dårligt. Det er igen en kamp mellem to spillere, der ikke har mødt hinanden før. Det gik også i dag selvom modstanden var bedre 7-5 6-1.

Første sæt begyndte med en lidt nervøs Tauson, der lavede en dobbeltfejl, og serven var heller ikke oppe i omdrejninger og hurtigt bagud 15-40, og det,udnyttede Babosa. “Hvad du kan gøre kan jeg også”, for Clara brød tilbage med næsten de samme cifre 1-1. Havde derfor et fint serveparti, hvor hun leverede sit første es – samt en df. Clara fulgte op med et fint serveparti med sit første es. Så fulgte to servepartier, der var en udfordring for begge spillere, da modstanderen havde breakmulighed, men begge overlevede efter nogle fine dueller – 3-2. Presset på modstanderen fortsatte, og det var med besvær begge spillere klarede de næste par partier, men så gik det galt for Clara, der måtte se sig brudt i et parti med 2 df 3-4. Alle partier undtagen det andet havde indeholdt breakmuligheder, og det fortsatte og som første gang Bedpsa brød, så brød Clara igen tilbage partiet efter. Denne gang fulgte hun op med at holde sit serveparti, som hun sluttede af med et es 5-4, og presset på Bedosa. Og det lev nogle dramatiske partier vi oplevede, hvor især Clara syntes at dommeren var imod hende. Således indeholdt Bedosas parti en eklatant dommerfejl, da han gik imod linjedommeren på en Tauson retur, og dømte bolden ude noget fjernsynsbillederne modbeviste. Clara blev lidt opbragt, og det fik betydning for partiet, som Bebosa klarede at vinde, trods df og i øvrigt fejlbehæftet spil 5-5. Tauson holdt rent og så kom kampens hidtil bedste parti, hvor der var Clara havde 3 breakmuligheder ved 0-40, men Bedosa afværgede og kampen bølgede frem og tilbage før Clara endelig kunne bryde Bedosa og dermed vandt sættet 7-5 – pyh ha.

God retur

Venstre hjørne tak

Paula Bedosa kan også

Tauson tager førstesæt

Statistik

Andet sæt blev en noget kortere affære, hvor Tauson blot fortsatte med at spille sit spil, og Bebosa var begyndt at se lidt skadet ud på et tidspunkt , havde også et medical timeout, hvor hun fik tapet højre underben. Spillerne fulgtes ad til 2-1, men så gik den sidste modstand fra Bebosa, der måtte se sig brudt 3-1. Lynparti af Tauson, der afsluttedes med endnu et es 4-1. Bebosa var tydeligt lidt mærket og da hun sluttede sit serveparti af med en df så var det skriften på væggen 5-1. Clara Tauson servede herefter kampen hjem 6-1. Stadig ikke tabt et sæt i Lyon -og er nu #107 på den virtuelle ranking. Vinder hun finalen søndagen så er hun inde i top 100 som #96 – so go for it girl.

Flot passerslag Bedosa

Tauson tager også andet sæt og dermed kampen

Statistik for kampen

Forrige artikelWTA250 Lyon: Clara Tauson klar til første WTA semifinale efter endnu en pragtkamp
Næste artikelMasser af online spil på tennis i foråret
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.