Måske en lidt misvisende overskrift, for man kan vel sige at det er held i uheld at Wozniacki tabte i dag 57 36 til den græske kvalifikationsspiller Maria Sakkari, der er nr. 80 på ranglisten. De havde aldrig mødt hinanden før, med de fejlbedømmelser, det nu kan medføre. I dag var det flere forskellige ting, der spillede ind: Sakkari har spillet nogle kampe på det mærkelige underlag, de har i Wuhan. Bolden havde nogle sære opspring, som om den fik ekstra kraft, når den hoppede, og for mig så det ikke ud til at være samme måde hver gang. Træthed efter turneringen i TOkyo kan også have spillet ind, og så den mennesketomme kulisse, der blev spillet foran. Man kan sige det var et held fordi Beijing er en bedre turnering med en bedre atmosfære, og når nu de fleste andre topspillere er ude, så er det vel fint nok at Wozniacki tabte matchen i dag. Og så tabte hun til en på dagen bedre spiller. Wuhan er dog den mest stemningsforladte turnering, der findes på turen. Hvorfor lader de ikke folk komme gratis ind. Hvad var der på bane 1 – 2-300 tilskuere – latterligt. 57 36 blev resultatet af kampen.

Spillerne ved at være klar

Første sæt startede næsten som alle andre gange, hvor Caroline møder en ukendt modstander, eller det er første kamp i en turnering. En af de ting der ødelagde første parti, var boldens mærkelige opspring, der så ud til at komme lidt bag på Caroline. Hun tabte sit serveparti rent, og Sakkari fulgte op med at vinde sit parti. Lidt mere styr på serven i Carolines andet serveparti, men stadig ikke helt styr på hvordan hun skulle spille Sakkari. Spillerne fulgtes ad til 34 og Caroline havde fået styr på sit eget spil, og havde kigget Sakkari ud, hvilket resulterede i at Caroline brød tilbage. Hun fulgte breaket op med at holde sin serv og så stod det – 54. Så servede Sakkari til 55, hvor Caroline havde chancen med en sætbold, men skød for langt. Kampen kunne sikkert have fået et andet forløb, hvis Caroline havde vundet første sæt der, men i stedet fulgte Sakkari sit vundne parti op med at bryde Carolines parti rent og vandt dermed sættet 57. Indtrykket var at en vis træthed var i Carolines spil, sammen med de nævnte baneproblemer. Man skal heller ikke underkende Sakkaris spil i dag. Det var inspireret og kontant spil, da hun fandt ud af at Wozniacki var til at snakke med. Lidt fra første sæt

Sakkari kommet godt i gang

Caroline ved at finde melodien

Sakkari redder sætpoint og øger presset på Woz

Sakkari tager første sæt

Andet sæt startede med et lidt usikkert, men vundet Caroline parti. Sakkari vandt sit parti og brød efterfølgende Caroline – fulgte op med et vundet serveparti -13. Caroline vandt sit parti og brød herefter tilbage til stillingen 33. Så fulgtes de ikke ad længere, da Carolines fejl blev flere og flere og Sakkari havde fået fornemmelsen af sejr. Efter endnu et tabt Wozniacki parti og et vundet Sakkari parti stod det 35, og Caro tabte sit parti og dermed sættet 36. Alt i alt en fejlbehæftet Wozniacki med 37 uprovokerede fejl, noget der bestemt ikke er sædvanligt af hende. Der var 11 vindere, men Sakkari havde 23 vindere og 27 uprovokerede fejl. Brug nu de næste 5-6 dage til at få nye kræfter – og så glemmer vi denne her dårlige dag på kontoret.

Maria Sakkari var boss i dag

Stadig håb

Statistik fra kampen