Caroline Wozniacki forlængede sin sejrsrække til seks kampe med en 6-3, 6-2 sejr over 16 seedede Samantha Stosur i turneringen Wuhan Open. Sådan ser man ud når man har vundet:

“Jeg følte mig overraskende godt på banen i dag,” sagde hun i sin post-match pressekonference. “Jeg forventede at være træt, måske ikke have den rigtige timing, da det er helt andre forhold. Men jeg spillede godt, og jeg var tilfreds med at få en sen kamp i dag. Jeg fik tid til at sove, slappe af hele dagen. Ja, det var godt.”

Lidt over et døgn efter at have vundet sin første titel i 2016 i Toray Pan Pacific Open, var Wozniacki tilbage på banen i Wuhan for at spille mod Stosur, en tidligere US Open mester, der havde nået French Open semifinalen tidligere på året.

“Jeg tror, ​​en fridag ville have været rart, men jeg spillede rigtig godt i dag. Jeg tror, ​​så længe jeg bare bliver ved og giver mig helt, så har jeg tænkt mig at gøre det. Det kører bare, så forhåbentlig kan jeg blive ved med at skubbe mig selv og spille godt. ”

Alligevel så Wozniacki god og skarp ud mod Stosur, vandt 73% af sine første server og udnyttede fem af seks break muligheder. Selv mod Autralierens formidable serv, vandt Caroline halvdelen af ​​hendes første serve point på returslag, idet hun spillede efter det aggressive mønster man så i sidste uge i Tokyo. Her er statistik fra kampen:

“Jeg tror at jeg har været i stand til at spille på denne måde på træningsbanen i et stykke tid. Naturligvis efter skaden, det tager lidt tid at komme tilbage i den. Jeg føler at jeg i mindst en måned til halv anden har spillet rigtig godt i træningen.

“Det var den rigtige timing for mig ved US Open, at det hele gik min vej. Så Tokyo, naturligvis. God første sejr i dag.”

Op næst for Wozniacki er den unge tjekkiske spiller Katerina Siniakova, der selv nåede en i Tokyo, omend på Internaional niveau i Tokyo 1.

Så du ikke kampen er her højdepunkter derfra: