Der stod en lidt drilsk spiller Hsieh Su-wei på den anden side af nettet, da Caroline Wozniacki skulle tage hul på premier 5 turneringen i Wuhan i Kina. Hsieh Su-wei fra Taiwan er 33 år gammel og pt. #33 på WTAs rangliste. De havde møst hinanden 5 gange før med Wozniacki som vinder i 4 af dem, men ikke den sidste som foregik i Miami i marts måned i år, hvor Wozniacki måtte se sig besejret efter 3 sæt. Der skulle også tre sæt til en sejr og igen var det Hsieh Su-wei der vandt 7-6 1-6 2-6.

Første sæt var en god oplevvelse for Wozniacki – indtil hun førte 5-1 efter næsten perfekt tennis. Server virkede og esserne kom i en strøm. I det hele taget sad man med en god fornemmelse, og alligevel ikke, for Hsieh Su-wei var i gang med at finde sit spil. Og Hsieh Su-wei fandt det og med det tricky twist til spillet, så vi dropskud, og hurtige returer, der samtidig var næsten uberegnelige – kort sagt hun fandt sit bedste spil og kom fra 1-5 til 6-6, og det hele skulle afgøres i en tiebreak. Selvom vi sad med en underlig fornemmelse, da det stod 5-1 til Wozniacki i tiebreaken, så vandt hun og dermed 7-6. Såmænd ganske godt spillet af Wozniacki, men der var begyndt at mangle noget.

Woz tager første sæt – phew!

Statistik

ANdet sæt blev det frygtede sammenbrud, der dog ikke startede før ved stillingen 1-2 til Hsieh Su-wei, hvor begge spillere havde vundet deres servepartier. Så brød Hsieh Su-wei – 1-3 holdt sit serveparti og brød igen Wozniacki. Dette servebreak var nemmere end det første, og Hsieh Su-wei tankede hele tiden selvtillid, og spillet blev mere og mere perfekt. EN rådvild Wozniacki kunne ikke finde noget modtræk trods et rimeligt spil – Hsieh Su-wei spillede bare bedre. Wozniacki blev brudt igen til 1-5 og trods Wozniacki fordel i sidste parti i sættet, så vandt Hsieh Su-wei 1-6.

Hsieh dropskud

Og vi skal ud i tre

Statistik

Tredie sæt startedes af Wozniacki, og trods es #7 var det ikke nok og Wozniacki blev brudt igen 0-1. Godt serveparti af Hsieh Su-wei fulgte, og igen skulle Wozniacki serve. Det blev skriften på væggen, da det parti blev tabt rent 0-3. Hsieh Su-wei fulgte det op med et rent serveparti 0-4. Wozniacki kom på tavlen efter et godt serveparti, men hendes attitude var negativ, selvom hun prøvede at give Hsieh Su-wei modstand. Hsieh Su-wei servede sit første es i kampen og havde fuld kontrol over kampen på det tidspunkt 1-5. Wozniacki holdt sin serv med besvær 2-5, men måtte efterfølgende se Hsieh Su-wei serve kampen hjem med et rent serveparti 2-6. Ikke nogen dårlig kamp af Wozniacki, men pt. har hun ikke formatet til at indsætte et ekstra gear, så vi må nok frygte en rutsjetur på ranglisten, da der er 1000 point at forsvare i Beijing, der er Wozniackis næste turnering.

Hsieh fandt rytmen

Kampens statistik