Den 23 årige svensker Rebecca Peterson, med estiske rødder, var Wozniackis modstander i anden runde af turneringen i Wuhan. Rebecca Peterson er en spiller på vej op efter et par år på ITF turen. Hun havde sin grand slam debut sidste år i US Open. Kvalifikationsspiller i Wuhan, der slog Babos i første runde. Caroline Wozniacki havde en BYE i første runde. De har ikke mødt hinanden før og i det hele taget er det ikke ret tit Wozniacki møder svenske spillere. Hvordan gik det for Wozniacki der ikke er kommet for godt i gang efter sejren i Eastbourne. Det blev til en komfortabel sejr. Faktisk er det kun WOzniackis anden sejr siden anden runde i Wimbledon, så rart at se at det går stærkt fremad. 64 61 over Petterson.

Spillerne på vej

Første sæt blev kampens mest jævnbyrdige, hvor Rebecca Peterson viste, hvorfor hun er en kommende spiller. Petterson har en virkelig farlig forhånd, som hun viste nogle gode eksempler på i første sæt. Caroline spillede derfor mange bolde i Petersons baghånd, og blev gradvis bedre til at returnere. Præcisionen blev også gradvist bedre i løbet af sættet. Serven var i top og antallet af fejl var også spot on. Efter lidt besvær i første parti reddede Peterson servepartiet og WOzniacki fulgte op med at tage sit parti sikkert. Så skruede Wozniacki lidt op for spillet og brød i Petersons andet serveparti, og det lykkedes efterfølgende for Wozniacki at følge op på servebreaket -31. SPillerne fulgtes nu ad til 42 og Peterson spillede ganske fornuftigt, men røg så ind i et fejlfyldt parti, hvor Caroline brød nok engang -52. Caroline kunne nu serve sættet hjem, og havde også 40-15, men røg så ind i nogle fejl herunder en dobbeltfejl – 53. Så fulgte kampens længste parti med 6 gange lige, men Peterson reddede partiet efter ca. 10 min. Med alle de kræfter brugt af Peterson, servede Wozniacki sættet hjem denne gang. 64.

Peterson redder sætpoint

Statistik første sæt

Andet sæt startede som første sæt med 2 serrvehold, men fejlene var stigende fra Peterson. Så fulgte første servegennembrud af Wozniacki rent – 21. Wozniacki fulgte op med at serve et parti, hvor der kom to serveesser, så det blev hurtigt 31. Wozniacki var nu sikkerheden selv, og var også begyndt at køre Peterson rundt på banen, og hun blev brudt for anden gang -41. Selvom det både blev et es og en dobbeltfejl i Carolines næste prti, var det et sikkert vundet parti og 51. Rebecca Peterson kom bagud 0-40 og Caroline udnyttede sin tredje breakbold, og brød for tredje gang og vandt dermed sæt og kamp. Godt solidt spil, hvor den gamle sikkert spillende WOzniacki kom til syne igen, Næste kamp bliver mod Monica Puig.

Wozniacki på vinderkurs igen

Kampens statistik