Et spændende matchup Caroline WOzniacki mod den olympiske vinder Monica Puig fra Puerto Rico. Hvem stillede de bedste spørgsmål. Fint vejr med 28 graders varme og næsten ingen vind.
På vej på banen

CAroline godt fra start med rent parti. Bryder efter solidt spil. Monica Puig blev nr. 2 sidste år i denne turnering. Wozniacki 30 efter 8 minutters bund solidt spil. Gode server og returneringer. Puig fik sit første parti efter fint serveparti og hun overførte det til 3 breakmuligheder i Caros parti, der dog afværgede ved at oppe sit spil og vinde 4 bolde i træk og 41.
Perfekt baghånd:

Puig fik endnu et parti og hun viste nogle af de fine aggressive slag hun har, men også fejlene 42. Igen breakmuligheder i Caros parti, men igen klarede hun skærene ved at returnere den ekstra bold til stor frustration for Puig 52. Selvom Puig leverede sin 4. dobbeltfejl lykkedes det for hende at redde sit parti 53. Efter 3 sætbolde bølgede partiet frem og tilbage med breakmulighed til Puig, men Caroline bevarede roen og det solide spil og vandt partiet og første sæt 63.
Her redder hun et breakpoint på en flot baghåndsretur:

Sæt pointet:

Andet sæt startede med et godt parti af Puig efterfulgt af et meget fejlbehæftet Caroline parti, hvor afstandsbedømmelsen svigtede totalt til stor frustration for Caroline 02. Puig havde momentum og efter et rent parti stod det 03. Nok engang var vi vidne til en kamp der svingede rundt, og det må være en mental sikring der bryder sammen. Sikringen blev skiftet efter snak med farmand, men lige lidt hjalp det. Puig serverede gode returneringer på stribe og forhånden svigtede Caroline 04. Endelig fik Caroline held til at få et af breakene tilbage efter lidt mere koncentreret spil og hun vandt efterfølgende sit eget parti 24. Puig vandt sit parti og der stod 25. Caroline kunne ikke finde noget forsvar og tabte endnu et parti, og dermed sættet 26. Puig havde virkelig fundet linjerne og sikkerheden og sit olympiske spil. Det hele skulle afgøres i 3. sæt.

Her sætpointet:

Tredie sæt begyndte med 4 dobbeltfejl af Puig 10.

Wozniacki holdt sit serveparti med besvær på trods af svigtende serv, upræcis forhånd og en baghånd der kunne være bedre 20. Puig vandt sit parti dog med stigende vanskelighed. Wozniacki prøvede at lave et par vindere, men de var for upræcise 21. Caroline holdt sin serv med sit 4.es 31. Kampens længste parti fulgte med yderligere 2 dobbeltfejl af Puig, men også et es. Fantastiske returer af Caroline – blandt andet en netbold på tværs – trods det endte det med at Puig vandt sit parti. Piotr gav de sidste råd.Rent parti af Caroline med gode server, der blev afsluttet med et es. Puig holdt og godt spil af begge 43. Sjette es og et komfortabelt hold 53. Puig holdt og stillede spørgsmålet – “Kan du gøre det færdigt”? Nede 0-30 vandt Caroline de næste 4 point og dermed vandt hun partiet og kampen 63 26 64. Godt spillet til sidst Caroline.

Her er matchpointet:

Her lidt statistik fra kampen: