Wozniackis anden runde kamp, mod russeren 22 årige Yulia Putintseva (der stiller op for Kazakstan), kom godt fra start. 20 efter et par minutter lovede godt for kampen. Tredie parti var første eksempel på at Putinseva også ville med i kampen. Caroline vandt dog denne udfordring og det blev 30 efter 12 minutter. Begge spillere servede godt, men Wozniacki var lidt i killermode og havde godt styr på Putintseva, og det blev igen til serve break og 40. Stor frustration af Putintseva. Caroline vandt let sit eget serveparti med gode server og returneringer, der sendte Putintseva rundt på banen. En god gang masterclass udført af Caroline 50. 23 minutter varede første sæt og første æg var en realitet 60. Imponernde start af Caroline, der efterlod Putintseva med lidt af en opgivende positur. Baghånden fungerede perfekt, serveprocenten på 82 og et minimum af fejl.

Caroline fortsatte momentum i andet sæt, hor hun hurtigt servede til 10. Putintseva fik hjælp af 2 esser for at få sit første parti i kampen 11. Det blev 21 efter et par møder med netkanten, en fantastisk netbold og et es. Det blev igen til et vundet parti af Putintseva efter hun havde været nede 15-40, så der var mere modstand fra Putintseva i andet sæt. Sidste år tabte Caroline til Putintseva i første runde af Australian Open. Efter at have vundet første sæt tabte hun de to næste. Man sad lidt med bange anelser da Caroline havde problemer med sit serveparti, der dog vippede over til hendes side efter at have overlevet 2 break points – 32 – pyh. Rent parti af Putintseva, hvor man så et par fine returer fra hende bl.a. et dropskud som Caroline ikke nåede 33. Caroline nede med 3 breakbolde og efter den første dobbeltfejl og en fejl i en netretur bryder Putintseva 34.

Det mentale spil fornægtede sig ikke. Caroline oppede sit spil, og det lykkedes hende at bryde tilbage med det samme efter et par mislykkede dropbolde af Putintseva 44. Fejlene sneg sig ind på begge spillere fx var Putintsevas første serveprocent faldet fra 88 til 73. Caroline havde fået styr på spillet igen og vandt sit parti rent 54. Putintseva overlevede 2 matchbolde og udlignede til 55. Den aanden dobbeltfejl forhindrede Wozniacki i at vinde sit serveparti rent 65. Så leykkedes det efter 3 nye matchbolde blev det 75, og Wozniacki er i kvartfinalen, hvor hun skal møde Barbora Strycova fra Tjekkiet.