Her på dag 5 skulle det afgøres, hvilke 2 fra den Røde Gruppe, der skulle med i Semi-finalerne, de 2 kampe var først Halep vs Cibulkova og til sidst Kerber vs Keys.
Odds var bedst for Kerber med 2 vunde Round Robin kampe og værst så det ud for Cibulkova, der selv skulle vinde i 2 sæt, på samme tid som Keys ikke måtte vinde et sæt.

Det så ikke for godt ud for Halep, da hun gik på banen med et knæ, der var ret meget bundet ind, det så også ud til at hæmme hende i kampen, hvor kravet til hende var, at hun skulle vinde kampen for at nå i Semis.
Cibulkova kom bedst fra start og førte hurtigt med 3-0 og 4-1 i 1. sæt og senere vandt hun sættet med 6-3. Det sæt hun vandt betød at Kerber var i Semi-finalen.
I andet sæt var der fra starten en del serve breaks, inden Halep også med et serve gennembrud fik udlignet stillingen til 4-4, Halep kom foran med 6-5 inden det skulle afgøres i en tiebreaker.

Cibulkova havde under sættet opbrugt alle hendes 3 challenger muligheder, og troede ikke sine øjne, da hun fik en forkert kendelse imod sig! (Se billedet herunder) Dominika’s skæbne i 1. kamp, skulle nu afgøres som sagt i en tiebreaker, hvor hun førte med 3-1 og 3-2, før Halep havde en sætbold ved 5-4* den blev reddet og ved 6-5* havde Cibulkova en matchbold og vandt kampen med 6-3 og 7-6(7-5). Nu kunne hun kun vente til næste kamp, der først skulle starte over 1 time senere.

Som nævnt i indledningen skulle Kerber nu også vinde i 2 sæt, før at Cibulkova ville kunne nå i Semi-finalen, undertegnede så kun en del af kampen i 1. sæt, som Kerber vandt med 6-3.

Kerber vandt også det andet sæt med 6-3 og dermed kampen med 6-3, 6-3. Og Cibulkova havde reddet sig til Semis, sammen med Kerber, på en mission nok ikke mange havde troet ville lykkedes for Cibulkova, før de nok så Simona Halep’s dårlige knæ!

Forrige artikelBørnehjælpsdagens tennisevent hitter igen i år
Næste artikelITF Stockholm: Karen Barritza er i kvartfinalen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.