Dagens andenrunde kamp i hvid gruppe, mellem Caroline Wozniacki og tjekken Petra Kvitova, var en såkaldt vind eller forsvind kamp. Igen en kamp i veteran gruppen mellem to 28 årige spillere, der har mødt hinanden mange gange før. Det var deres møde nr. 14 i dag med Petra Kvitova som sejrsdame de sidste 4 gange – sidst i DOha i år, hvor Kvitova vandt en meget tæt 3 sætter. Kvitova fører også i antallet af sejre i år med 5 titler. Kunne Wozniacki tage stikket i dag, eller måtte hun se chancen for en gentagelse af sidste års finale forsvinde i aftenmørket? En lidt “sjov” konstatreing er at alle de lavest rangerende 4 vandt deres første runde kamp. Det blev lidt af en neglebider, hvor begge spillere viste hvad de kunne, og det blev fysikken der afgjorde kampen, da Petra Kvitova manglede lidt kræfter i tredie sæt. Indtil da havde spillerne udfordret hinanden og givet tilskuerne en flot og spændende kamp. Caroline vandt kampen 75, 36, 62 ogkan selv afgøre videre deltagelse.

Spillerne på vej

Første sæt prøvede spillerne hinanden af og viste rigtig godt og varieret spil med gode server af Wozniacki – både første og anden serv! De fulgtes ad til 43, hvor Wozniacki fik sin anden breakbold i kampen og i modsætning tilførste kamp udnyttede den -53. Kvitova kunne nu have tabt første sæt på det tidspunkt men fandt godt spil frem kombineret med lidt held og brød tilbage til trods for at Wozniacki havde to sæt point, og så stod det 54. Kvitva holdt sin serv og udfordrede igen Wozniacki i hendes serv og havde breakbold men Caroline overlevede og sikrede sig partiet -65. På det tidspunkt havde wozniacki lavet 8 vindere mod Kvitovas 18. Som det er sket før så havde forsøget på at bryde Wozniacki krævet sin pris, da Petra kom bagud 15-40 og Wozniacki udnyttede sin anden breakbold 75 og dermd første sæt – pyh.

Kvitova lægger stærkt ud

Flot baghånd Kvitova

Kvitova vinder

Finesse

Kvitova drop

Woz forhånd

Kvitova vinder

Woz baghånd

Woz tager første sæt

Andet sæt blev Petras, men de måtte alligevel gennem 6 breaks. Caroline blev brudt i første og tredie parti og brød tilbage i andet og sjette parti og så stod der 33. På trods af 30-0 og 40-30 blev Caroline brudt i syvende parti 34. Petra holdt sin serv og Caroline lavede en del fejl i sit efterfølgende parti og Petra tog sættet 36. I forhold til første kamp var Wozniackis server blevet meget bedre og især anden serven var rimelig sikker. Petra havde desværre også oppet sig i forhold til sin første kamp og var særdeles offensivt spillende hvor Caroline havde fundet sit konstante spil frem og dermed fik Kvitova til at skulle kæmpe for sine point. Det blev afgørende for tredie sæt.

Woz

Petra bossy

Woz baghånd

MTO for Woz

Flot Woz

Kvitova tager andet sæt

Statistik andet sæt

Tredie sæt begyndte med et break til WOzniacki, der blot fortsatte sit konstante spil, og Kvitova begyndte at have flere fejl. Caroline holdt sin serv rent og udfordrede Kvitova igen og Kvitova måtte kæmpe hårdt for at holde sin serv -21. Kvotova brugte nogle af sine sidste kræfter til at udfordre Caroline, der ligeledes måtte kæmpe hårdt for sit parti -31. Igen satte de spildte kræfter sine spor og Kvitova kom bagud 15-40 og Caroline udnyttede første breakbold -41. Det var nu helt tydeligt at Kvitova var træt og Wozniacki havde ingen problemer med at komme på 51. Kvitova holdt sit parti og Caroline kunne herefter serve sættet og kampen hjem. Flot kamp af begge spillere, men fysikken bestemte hvem der vandt.

Superb Woz

Petra drop

Woz kan blive ved længe endnu -Petra ser træt ud

Baghånd Woz

Og vinderen er Wozniacki

Kampens statistik

Højdepunkter følg linket