Carolines modstander i dag var en gammel kending Agnieszka Radwańska fra Polen og en af Carolines bedste veninder. Radwańska blev gift i juli måned, hvor både Caroline Wozniacki og Angelique Kerber deltog. De havde mødt hinanden 16 gange før med 10 sejre til Wozniacki og 6 sejre til Radwańska. I 2016/17 har de mødtes 4 gange og delt med 2 sejre til hver. 2 gange i karrieren er de mødtes på grus og resten har været på hard court. En lille kuriøsitet er, at de har spillet double sammen i junior rækken og således været i finalen sammen i French Open junior i 2006. I dag blev det Caroline der vandt i sikker stil. 63 61.

Spillerne ved at være klar

Første sæt startede roligt ud med et vundet serveparti fra begge spillere, men så kom et fejlbehæftet Caro parti, hvor hun lavede dobbeltfejl og skød for langt så Aga brød , blot for at se sig selv brudt i det efterfølgende parti. Der var en lidt underlig fornemmelse over begges spil, der var noget fejlbehæftet i starten af kampen. Aga er en skygge aF sig selv, og kæmpede ikke, som hun er kendt for, men fik heller ikke lov til det. Efter et godt serveparti og -32 kom igen et parti, hvor Aga måtte overgive sig. Der var også nogle af kampens bedste boldudvekslinger bl.a. en bagvendt smash af Caroline, der afgjorde pointet – 42. Caro kom rimeligt sikkert til 52, og så mere og mere ud til at det var hendes kamp. Aga fik sit næste parti, hvorefter Caroline servede sættet hjem. Her nogle glimt fra første sæt:

Woz lokker Aga frem

Flot point af Aga

Woz baghånd

Woz akrobatik

Flot Aga passerslag

Woz tager første sæt

Statistik første sæt

Andet sæt fortsatte med Caroline dominans, og hun brød Agas serv efter et par lige og et par fordele til Caro. Så fulgte kampens længste parti, hvor Aga gjorde sit sidste forsøg på at komme ind i kampen. Det blev både velspillet og spændende 4 gange lige og 2 fordele til hver – den sidste til Caroline der udnyttede den og – 20. SÅ tabte Aga efterfølgende sit serveparti rent – gassen var gået helt af den nygifte. Det blev både 40 og 50 før Aga fik sit sidste parti, da hun brød Carolines serv efter hun havde været oppe 40-0, og så var normalen etableret igen, da ingen af deres 16 tidligere kampe er endt med en bagel. Caroline brød efterfølgende Aga rent og 61 og sejr. Pliskova venter i kvartfinalen.

Woz dobbelt break i andet sæt

Aga får et trøste point

Caro vinder andet sæt og klar til Pliskjova

Dejligt knus efter kampen

Statistik fra kampen