Dagens premier 5 anden runde kamp mellem Caroline Wozniacki og russeren Ekaterina Alexandrova var sidste kamp på Center court i Toronto. Alexandrova 22 år gammel og bosiddende i Prag og pt. #88 på ranglisten har mest spillet i ITF turneringerne, hvor hun har 8 titler. Var for første gang direkte i en grand slam turnering i årets Wimbledon turnering. Første møde. Første sejr til Wozniacki i Toronto efter overbevisende spil. Første sejr overhovedet i Toronto når Rogers Cup besøger denne by, så lidt nervøsitet var der også 😉

Spillerne på vej

Første sæt blev startet med maner, da Caroline lavede sit første es på første serv, så var spillet i gang. Rent parti – hvad kunne Alexandrova? I starten af sættet var hun nervøs og tabte sit serveparti, der blev fulgt op af endnu et godt parti og endnu et es af Caroline -30. Alexandrova havde fundet sine ben og vandt sit serveparti og ydede god modstand med en enkelt fordel i Carolines serveparti, men Caroline modstod den unge russer, der spillede bedre og bedre – 41. Det blev 42 og så brød Alexandrova tilbage og var kommet rigtig godt med i spillet -43. Caroline svarede igen med at bryde Alexandrovas serv med nogle gode returer. Caroline servede derefter sættet hjem, hvor endnu et es og en fantastisk baghånd endnu engang fremhævede Carolines konstante spil. Lidt fra første sæt:

Alexandrova fra 0-40 til vundet parti

Woz tager første sæt

Statistik første sæt

Andet sæt blev en opvisning i godt Wozniacki spil. Begyndte med at bryde Alexandrovas serv og fulgte op med et godt serveparti, hvor både serv og baghånd fungerede. I det efterfølgende Alexandrova parti var det forhånden der brillierede, og Caroline brød igen -30. Det var sådan set ikke fordi Alexandrova spillede dårligt, men når pointene blev længere, var det som regel Caroline der vandt. Gode server, gode returer og vedholdendhed gjorde at Caroline ved stillingen 50 kunne serve kampen hjem. Der var lidt nervøsitet at spore i kampens sidste parti, og Alexandrova havde en enkelt fordel, men igen blev Carolines konstante spil afgørende, og der var bl.a. en fremragende forhåndsreturnering der fik jubelen til at bryde ud. Efter nøjagtig 1 time kunne Woznaicki række hænderne i luften efter at have vundet sin første sejr nogensinde i Toronto. Lidt fra andet sæt:

Woz flyvende i andet sæt

Caroline tager sin første sejr i Toronto

Kampens statistik

Interview efter sejren