Efter lidt skadeeftersyn var Caroline igen klar til at spille på hard court – dog med en forbinding om låret for en sikkerheds skyld. Det var anden gang hun mødte hviderusseren Aryna Sabalenka – 20 år, og en af de nye spillere på vej. Hun er en hårdtslående og højt stønnende dame, der er på vej frem på WTA turen. Hun er således nr.39 på den seneste rangliste.Første gang de mødtes var i finalen i Eastbourne, som Caroline vandt 75 76. Det var på græs- kunne hun gøre lige så god modstand på Carolines favorit underlag? Først efter 4 t 45 min kunne de to afvikle deres kamp, da det var, hvad de to første kampe varede -ikke specielt fair, når man tænker på, at vinderen skal spille endnu en kamp i dag (i nat DK). Det blev Sabalenka, der trak det længste strå mod en lidt forsigtigt spillende Caroline, der manglede skarphed og præcision. 7-5 2-6 6-7.

Spillerne på vej

Første sæt blev et spørgsmål om Caroline kunne etablere så meget modstand , så hun kunne stå imod Sabalenkas nådesløse forhånd. Spillerne fulgtes pænt ad til 3-4.Sabalenka havde da vist adskillige eksempler på hendes hårde server og hårde returer, men også en del fejl. Idet hele taget var det en noget fejlbehæftet kamp. Sabalenka brød Caroline i 8de parti og fik derved lidt smag på sejrens sødme. Caroline brød tilbage i et parti, hvor Sabalenka lavede to dobbeltfejl ud af kampens 11! Caro holdt sit parti og brød nok engang Sabalenka, på trods af 2 esser ud af 15 i kampen. Trods en dobbeltfejl lykkedes det for Caroline at køre sættet hjem 7-5, men nemt var det ikke.

WOW

Caro bryder tilbage

Woz tager første sæt

Første sæt statistik

Andet sæt blev en anden sag, da Sabalenka spillede sit bedste efter de havde fulgtes ad til 1-2.Herefter kom et katastrofalt parti af Caroline, da hun tabte sit serveparti rent -Carolines dårligste i kampen. Det blev 1-3 og 1-4, hvorefter det lykkedes Caroline, at få endnu et point, der dog var det sidste i andet sæt. Caroline blev brudt nok engang, og så var sættet tabt 2-6. For upræcist og fejlbehæftet Wozniacki spil, der mildest talt virkede noget rusten. Førsteserven svigtede og mange returer blev overplaceret. Sabalenka var også fejlbehæftet, som I kan se af kampens statistik, men det blev opvejet af de 64 vindere, som hunleverede mod Caros 17 i kampen. Sabalenkas første serv var også væsentlig bedre i andet sæt.

Al støtte kan bruges

Sabalenka på vulkaner

Andet sæt statistik

Tredie sæt blev forholdsvis jævnbyrdigt, og der var momentvist nogle gode dueller. Caroline spillede bedst i det meste af tredie sæt, men måtte kæmpe for sine partier. Spillerne fulgtes ad til 3-3, hvorefter Caroline brød og derefter servede sit parti hjem til stillingen 5-3, og så måtte det vel være nok. Men nej Sabalenka kæmpede indædt for at vinde sit serveparti, hvori Caroline havde 2 matchpoint, men ikke kunne lukke kampen. Det blev i stedet 5-4 og Caroline skulle nu selv serve kampen hjem, men lavede 2 dobbeltfejl og blev brudt til 5-5. Herefter blev det 5-6 og 6-6 og det hele skulle afgøres i en tiebreak, som Caroline desværre tabte og dermed sættet 6-7 og kampen. Tjah ikke den bedste kamp fra Carolines side, men måske godt at låret får lidt mere ro – kamptræning blev der også lidt af, men er det nok?

Stort hold af Sabalenka

Katastrofalt parti

Sabalenka vinder tiebreaken og dermed kampen

Kampens tal