TV-dækning fra Moskva starter torsdag

I løbet af indeværende uge har Eurosport været alene om at vise tennis på de danske TV-skærme, hvor man har haft mulighed for at følge kampe fra ATP 250 Turneringen IF Stockholm Open og WTA International turneringen BGL BNP Paribas Luxembourg.

I sidstnævnte turnering var der onsdag en mindre sensation, idet 3. seedede Sabine Lisicki (GER) tabte til 21-årige no. 142 Denisa Allertova (CZE), som har været gennem kvalifikation.
På grund af rangeringen deltager hun sjældent på WTA-niveau, men hun har deltaget i flere ITF-turneringer, hvor hun har en del turneringssejre og flere finalepladser.

Derudover afvikles ATP 250 turneringen Erste Bank Open i Wien, som siden tirsdag har været dækket af Tennistv.com, som også har vist kampe fra de 2 førstnævnte turneringer.

Endvidere afvikles Kremlin Cup by Bank of Moscow, der både afvikles som ATP 250 og WTA Premier.
Der har ikke været TV-dækning fra ATP turneringen, som dog kan følges via Bet365 fra Centre Court og Court 1. Tennistv.com viser også kampe fra  begge baner, men kun WTA-kampene.

Fra torsdag viser både TV3 Sport 2 og C More Tennis kampe fra WTA-turneringen i Moskva, og TV-transmissionens indledes kl. 1430 med 1/8-finalen (62) Alison Riske vs. 6. seedede (29) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS).
Riske vandt i sidste uge turneringen i Tianjin med finalesejr 6-3, 6-4 over (34) Belinda Bencic (SUI).

Kl. 1800 vises kampen mellem 1. seedede (12) Dominika Cibulkova (SVK) og den for de fleste ukendte 24-årige no. 138 Vitalia Diatchenko (RUS), som har været gennem kvalifikation.
Diatchenko har dog gjorde sig bemærket på det seneste i nogle mindre ITF-turneringer, idet hun var i finalen i en $25.000 turnering i Podgorica, Montenegro og et par uger forinden vandt hun en tilsvarende turnering i Moskva. I juli 2014 vandt hun en $100.000 turnering i Astana, Kazakhstan.
Kigger man længere tilbage på resultatlisten er der endnu flere finalepladser og turneringssejre, men de 3 sejre i kvalifikationen og 1. runde i denne turnering, er hendes første WTA-sejre i 2014.

Cibulkova skal blot vinde denne ene kamp for at optjene de point, som sikrer hende den 2. reserve-plads til WTA-slutspillet i Singapore i næste uge, idet hendes eneste konkurrent til denne plads, Ekaterina Makarova (RUS) onsdag tabte 4-6, 4-6 til (61) Irina-Camelia Begu (ROU).

Både Cibulkova og Makarova har kvalificeret til at deltage i sæsonens sidste turnering, Tournament of Champions, i Sofia, hvor det formentlig bliver afgjort hvem af de 2, der slutter året på den sidste plads i top 10.

Alle TV-kampe i de 5 igangværende ATP og WTA turneringer fremgår af dette private Tennisforum.

Forrige artikelITF Hørsholm: Ingildsen klar til semifinalen, Katic og Helmi ude
Næste artikelITF Nagoya: Emilie Francati i double kvartfinale. Ude i single.
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.