I fjerde runde mødte Caroline Wozniacki endnu en lidt uberegnelig spiller. Denne gang var det taiwaneseren den 33 årige Su-Wei Hsieh, der har spillet godt på det sidste. De har mødt hinanden 4 gange før og alle gange med Caroline som vinder.Sidste gang var i 2016. Su-Wei Hsieh sendte Osaka ud i sidste runde, så der var lagt op til kamp til stregen. Det blev Hsieh denne gang efter 3 sæt glimrende til fremragende tennis af begge spillere – 3-6, 7-6, 2-6 bravo ladies!

Første sæt startede med et par spillere, der lige skulle føle hinanden, før dramaet kunne begynde. De holdt deres serv de første to partier, men så viste Hsieh de første tegn på, at det var hende der bestemte i dag. Trods et es, så brød Hsieh Wozniacki – 12. Så fulgte et lidt underligt parti, hvor Hsieh var foran 40-0 lavede derefter 3 fejl heraf to dobbeltfejl- lige – fordel Wozniacki og boom 22. De fulgtes herefter til 33, hvorefter Hsieh tog over igen. I kampens længste parti (tror jeg), med en Woz føring 40-0 startede trængslerne med en bold, der normalt ville gå pænt over nettet røg i – 40-15, og det blev lige og igen fordel Wozniacki, men nettet var ikke Wozniackis gode ven i dag, så trods mange muligheder endte Hsieh med at bryde Wozniacki, efter en Wozniacki bold der gik for bredt. Det var Hsieh der havde momentum og leverede blændende spil, og Wozniacki forsvarede sig, og det blev bedre og bedre, men ikke godt nok til at kunne forhindre at Hsieh tog første sæt 36.

Stor hold af Hsieh

Flot lob

Nice

Hsieh tager første sæt

Statistik

Andet sæt og Hsieh skulle serve, men det var en ny og aggressiv Wozniacki, der stod på den anden side af nettet, og brød Hsiehs serv – fulgte op med at holde sin egen serv – 20. Det aggressive spil kom lidt bag på Hsieh, men hunb samlede sig igen og leverede igen formidabelt spil. Det kom på 32 og Woz der skulle serve. Efter et par flotte bolde af Hsieh, fx et af de utallige lobs hun prøvede i dag samt en sjælden dobbeltfejl af Wozniacki, brød Hsieh tilbage – 33. Så fulgte nogle virkelig flotte dueller, der i den grad faldt i publikums smag, men ingen brud, så andet sæt måtte afgøres i en tiebreak. Her kom erfaringen ind, for Wozniacki vandt suverænt tiebreaken 7-0 og dermed sættet 76. I det hele taget spillede Wozniacki 90% af sit topspil, men et par ting kan forbedres og det er netspil og nøjagtighed i spil ned ad linjen, men det er det bedste, vi har set i år.

Super Hsieh

Hsieh igen

Igen igen

Igen igen igen

Woz fighter

Drop

Woz tager andet sæt

Statistik

Tredie sæt kunnne man godt forestille sig ville være lidt af en nedtur for Hsieh, efter at have tabt tiebreaken så klart – men nej hun tog Wozniackis serveparti rent og servede et rent parti, brød igen WOzniackis serv efter 15-40 og boom 03. Det chok kom Wozniacki sig ikke over selvom hun kæmpede det bedste hun havde lært. Lidt uheldig med nogle bolde ved nettet og forkert placering ved nettet gjorde, at Hsieh kom foran 15, før Wozniacki endelig fik sit andet point. Hsieh servede derefter kampen hjem. 3-6, 7-6, 2-6. Trods nederlaget synes jeg vi så en Wozniacki, der er tæt på topformen, og som leverede en pragt præstation mod en modstander, der spiller sit bedste spil nogensinde – velkommen tilbage som den golden retriver du er Wozniacki og gå nu hele vejen Hsieh, du har spillet til det.

Hsieh kender alle tricks

Hsieh vinder

Statistik fra kampen