ETATV. Carolines første kamp siden Australian Open foregik i dag mod russeren 24 årige Ekaterina Alexandrova, der pt. er #59 på WTAs rangliste. De havde mødt hinanden 2 gange før med Caroline som vinder – sidst i Istanbul 2018. Alle Wozniacki fans havde set frem til denne kamp med en vis form for bæven, da Wozniacki ikke har været helt på toppen på det sidste, på grund af hendes leddegigts sygdom, der således har holdt hende ude af turneringerne i Dubai og Qatar. Caroline vandt titlen i Indian Wells i 2011. Det blev et forholdsvist godt comeback for Wozniacki, selvom hun tabte kampen til en godt spillende Alexandrova 57 62 57.

Wozniacki varmer op før kampen

Første sæt blev et eksempel på forsigtigt spil af en spiler, der ikke har spillet i lang tid, og en spiller der havde en god dag. De udvekslede breaks i begyndelsen og holdt begge deres serv til 55. Indtil da havde Wozniacki fået rimeligt hold på sit forsvarsspil, der virkelig kom på en prøve mod Alexandrovas brede server og i det hele taget spil til linjerne. I et hårdt udkæmpet 11te parti måtte Wozniacki overgive sig – 56. Trods to breakbolde måtte Wozniacki se Alexandrova tage partiet og sættet. Med kun 4 vindere og 13 uprovokerede fejl var der ikke så meget at gøre, selvom Wozniacki havde chancerne.

Alexandrova redder breakpoint

God Wozniacki baghånd

Godt spil af Alexandrova

Fantastisk forhånd af Alexandrova

Alexandrova tager første sæt

Statistik

Andet sæt var en anden sag. Wozniacki havde spillet sig varm og leverede igennem det meste af sættet glimrende spil, og det var hende der dikterede spillets gang. Det gik helt til stillingen 50 til Wozniacki, så mistede Wozniacki fokus og tabte de efterfølgende 2 partier. Hun brød Alexandrova igen til 62. I andet sæt fungerede serven bedre og mange returneringer var spot on. I det hele taget var Carolines forsvar på højde med mange af hedes bedste præstationer, og det fungerede fint sammen med lidt mere aggressivt spil i andet sæt.

Wozniacki godt fra start

Flot Wozniacki

Andet sæt til Woz

Statistik

Tredje sæt startede med meget aggressivt spil af Alexandrova, der kom på 15-40 plus en ekstra fordel, men Wozniacki overlevede. Alexandrova holdt sit parti og styrede igen spillet og kom på 3 breakpoints i Woznackis serv, og det gik galt 12. De efterfølgende partier blev præget af Alexandrovas genfundne dominans og Wozniackis glimrende forsvar og spillerne fulgtes ad til stillingen 45. Her måtte Alexandrova se partiet gå til Wozniacki og dermed udligning til 55. Det var dog kun en stakket frist, da Alexandrova brød Wozniacki rent i det efterfølgende parti. Alexandrova gjorde arbejdet færdigt efter et lidt nervøst afslutningsparti – 57. Wozniacki kan trods nederlaget være godt tilfreds med sin indsats. Held og lykke med de næste kampe.

Godt forsvar og vedholdenhged Woz

Fantastisk Alexandrova forhånd

Woz udligner til 55

Alexandrova tager det længste strå

Kampens statistik