Carline var oppe imod en rutineret double spiller Saisai Zheng, som hun havde mødt i Wimbledon 2015 i første runde. Caroline var derfor forberedt på hendes lidt underlige blanding af spilmønstre- høje moonballs efterfulgt af skarpe skud på tværs og dropskud efterfulgt af netspil. Kampen blev vundet sikkert af Caroline 61 64, selvom der var spænding på til sidst.

Kampen startede med en lidt kold Wozniacki, der stod meget langt tilbage på banen mod den aggresssivt spillende Saisai. Saisai brød Caroline og kineseren skulle prøve at følge op på det vundne point, men Caroline var kommet op fra 1. gear og viste de gode forsvarsevner hun har og pressede Saisai til at lave fejl 11. Der var styr på returen og Saisai lavede fejl 21, men Caroline var stadig for langt tilbage på banen, hvilket så ud til var rent taktiskt. Caroline var på vej ud af 2.gear og pressede Saisai der var nede med 2 breakbolde 31. Caroline var uhyre præcis med sine slag, på trods af at hun stod langt tilbage på banen. Det gjorde at Saisai havde svært ved at få sit netspil til at køre. Det blev 41 og taktikken virkede. Caroline lod boldene gøre arbejdet og Saisai lave fejlene og hun brød igen kineserens serv til 51. På trods af Carolines første dobbelt fejl så servede hun partiet hjem, og dermed første sæt 61.

Andet sæt antydede måske en ændring da Saisai holdt sit serveparti for første gang i kampen. Caroline havde efterfølgende lidt besvær med at holde sit, men holdt 11. Det virkede som om Caroline havde fundet ud af at spille mod Saisai for hun vandt efterfølgende igen et Saisai parti 21. Carolines 2.serv bliver jævnligt straffet, men hun holdt til 31. Saisai prøvede igen at få sine dropskud til at give noget men forgæves Caroline brød igen 41 efter nok en gang at have straffet Saisai med fremragende passerslag. Caro holdt et rent parti 51 så måtte den kamp da være hjemme! Saisai servede fint og vandt sit andet serveparti i kampen 52. Caro startede sit parti med at serve godt og var foran 40-0, men lavede efterfølgende 3 store fejl og så stod det lige! Og det blev til endnu en, så var der break mulighed for Saisai. Det skulle blive kampens længste parti, hvor Caroline spillede lidt med hovedet under armen og tabte 53. Saisai vandt efterfølgende sit parti efter kampens længste duel og så stod det 54. Piotr kom på banen for at vejlede en lidt rådvild Caroline. Saisai havde initiativet og sidst parti så nogenlunde således ud fra 0-30: 15-30, 30-30, 40-30 og endelig efter en stor fejl af Saisai bliver det 64 og dermed sejr til Caroline. Pyh. Åbningskampe kan være besværlige men rutine og erfaring gjorde udslaget i dag. Der var nogen fans på nettet der syntes at Caroline gjorde det lige lidt for spændende:

Billeder fra Players Party i Hong Kong

Forrige artikelCollege Tennis: Kræfterne slap op for Sigsgaard i 12. kamp
Næste artikelHEAD giver dansk juniorspiller en fantastisk oplevelse
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.