Djokovic hjælper de unge på vej

Novak Djokovic har opnået sin karriere Grand Slam. Og nu er verdens nr. 1 gået sammen med HEAD for at opmuntre børnene til at følge i hans fodspor, og give dem chancen for at vinde et sponsorat og tage deres første skridt mod at realisere den store tennisdrøm.

Derfor har HEAD skabt ”Next NOVAK”. I årevis har HEAD støttet juniorspillere fra hele verden, og nu tager HEAD dem til det næste niveau ved at annoncere en global online konkurrence designet til at inspirere den næste generation af professionelle tennisspillere.

Deltagerne vil begynde med at fremvise deres dygtighed, talent, og engagement i en kort video. Erfarne HEAD spejdere og dommere i de enkelte lande vil evaluere oplysningerne og vælge de potentielle topspillere. Sytten junior atleter vil vinde et head-to-toe udstyr sponsorat, et ophold på et top tennis akademi og blive en del af Team HEAD. At vinde denne konkurrence er et vigtigt første skridt på vejen til at realisere drømmen om at blive professionel tennisspiller. Der er en NÆSTE NOVAK derude et sted, og nøglen til at finde ham eller hende, er at fokusere på udvikling af unge talenter, trin for trin.

Der var 1367 atleter som deltog i denne event og de 17 atleter er nu valgt og blandt dem den danske juniorspiller Ervin Mesic fra Fruens Bøge Tennisklub, som nu kan se frem til et head-to-toe udstyr sponsorat, samt et 3 dages ophold på Sanchez Casal Academy in Barcelona i slutningen af oktober.

Forrige artikelWTA Hong Kong 2016: Caroline Wozniacki koldstartede godt
Næste artikelWTA Linz: Preview efter første runde
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.