Caroline Wozniacki fik en hård modstander at starte mod ved WTA finalerne i Singapore. Elina Svitolina fra Ukraine havde indtil da været en hård nød at knække, og Wozniacki havde således ikke vundet over Svitolina i deres 3 hidtidige indbyrdes opgør. Det sidste møde var således et knap så rart møde i Toronto i år, hvor Wozniacki måtte indkassere et æg, da hun tabte 64 60. Det var således tid til hævnens time, og det blev det. På 58 minutter udraderede Wozniacki sin modstander med et spil i verdensklasse, og hun returnerede endda ægget ved at vinde 62 60. Og så dedikerede hun sejren til sin lille nye nevø. Tanten kom så og sejrede 😉

Spillerne på vej

Første sæt begyndte solidt af begge spillere, og vi fik de første par esser fra Caroline – et i hvert af de første to servepartier. Og det så jævnbyrdigt ud til 32. Så tog Wozniacki rigtig fat i Svitolina, og fik det første af to breaks i første sæt. Resten af sættet blev en mere og mere tydelig opvisning af Wozniacki 2.0. Serven fungerede, og den var varieret, baghånden var på det gamle høje niveau og forhånden er begyndt virkelig at gøre ondt på modstanderen. Svitolina blev kørt rundt på banen og fik aldrig ro til at få sit spil i gang, fordi Wozniacki ikke lod hende. Det blev 62 efter et imponerende sæt. Herunder et par sigende klip fra første sæt:

Woz i spillehumør

Følges pænt til 2-2

Baghånden lyner

Fænomonalt netarbejde

Svitolina mangler gode råd

Woz bryder nok engang og tager første sæt 6-2

Statistik

Andet sæt blev startet og igen Wozniacki først. Det var det eneste parti i andet sæt, der var lidt kamp om, og hvor Svitolina havde sit eneste breakpoint i andet sæt. Gassen gik herefter stille og roligt af Svitolina, der nærmest var opgivende i de sidste partier af andet sæt. Hun blev udsat for en masterclass, hvor Wozniacki viste, hvordan tennis skal spilles. Gode server, varieret placerede returer, gode netplaceringer med kryds og slange og et par fine lob. Returer til højre og venstre, der var spot on. Joe det var en tilfreds og lykkelig Caroline, der efterfølgende kunne sige, at hun spillede godt – vi accepterer din påstand med glæde. Fortsæt nu på den måde resten af turneringen tante Caroline. DU er nu den spiller der har vundet flest kampe – 57 – i 2017, har vundet flest top 10 kampe – 11 – mod Svitolinas 10.

Svitolina prøver at presse Woz

Woz i suveræn form

Så har Woz vundet 9 (ni) partier i træk

Så er den ged barberet og morgenmaden sikret

Et par glade ord

Kamp statistik

Stillingen i RØD gruppe