Verdens nr 1 stod på programmet i dag – Simona Halep. Hun har været godt spillende indtil nu, og spillede, som Caroline, en god første runde kamp. Ville det blive en langvarig affære i dag? Svaret var nej – efter 1 time og 2 minutters spil var endnu en etter i år nødt til at bide i græsset. I 2017 har Caroline nu vundet 3 gange over en verdensetter. Hun vandt sin sejr nr. 58 og sin 13.sejr over en top 10 apiller i år. Joe Caroline er “on fire”. 60 62 blev det efter nok et æg var uddelt.

Spillerne ved at være klar

Første sæt var et eksempel på, hvordan en spiller, der normalt spiller godt – Simona Halep – ikke får lov til det, og så falder spillet sammen. Caroline spillede kontrolleret, og sendte Simona fra side til side. Bold placeringerne var til stregen, hvilket pressede Simona bagud, så hendes normalt glimrende netspil overhovedet ikke kom i spil i dag. Caroline servede godt og rent faktisk har jeg aldrig set så høj en første serve procent efter et sæt som i dag – 94% – imponerende. Simona fik ikke et ben til jorden i første sæt, og måtte indkassere det andet æg fra Caroline i denne turnering. Her lidt fra første sæt.

Caroline i super form 50

Halep vidste ikke hvad hun skulle gøre

Første sæt i hus 60

Sæt statistik

Andet sæt var lidt bedre fra Simona Haleps synspunkt. Hun kom på tavlen og vandt to partier, og spillerne fulgtes ad til 21. Så gik det galt igen for Simona Halep, da hun tabte sit serveparti og Caroline vandt sit. Så stod der 41, før Halep igen fik et parti. Haleps normalt sikre forhånd var totalt i udu i dag, så meget af missæren skyldtes at Halep lavede for mange vigtige fejl, hvor bolden i nogle oplagte situationer gik i nettet på returen. Caroline spillede sit spil sikkert og konstant uden at bruge alt for mange kræfter. Det så nærmest ud til at være en træningskamp for Wozniacki – eller er det for groft. Halep vandt ikke flere partier, og måtte se sig slået med 60 62. Godt styret Caroline bliv ved med det. Lidt fra andet sæt:

Et lille touch fra Caroline

t

Sådan hvorfor ændre på cifrene 06 62 – sådan

Er jeg virkelig så god

Kamp statistik