Regnen har drillet WTA turneringen i Eastbourne, men torsdag ser det ud til, at der endelig er lidt “solskin” over byen ud til vandet.

Caroline WozniackiCaroline Wozniacki, der er seedede 6 ved dette års turnering, stod i sin 3. runde kamp over for russeren, Elena Vesnina, seedede 12. Det var de do kvinders 9. møde (6-2 til Caroline). Caroline lagde fra start press på russeren og brød hende i 2. serveparti. Efter kort tid stod der 4-0 på scoretavlen i danskerens favør. Russeren fik brudt danskerens serv til 4-1, men Caroline blæste videre. Første sæt blev vundet 6-1.

Andet sæt startede mere lige, men hurtigt stod det klart, at Caroline ville køre dagens kamp sikkert hjem. Vesnina viste i perioder eksempler på, hvorfor hun er en fremragende doublespiller. Stille og roligt kom hun i nogle dueller snigende til nettet, hvor boldene blev afgjort med stor sikkerhed. Dette var dog ikke noget, der skræmte Wozniacki, der efter 1 time og 3 minutter kunne juble med en sejr på 6-1, 6-2.

Caroline kan ikke slappe af resten af dagen.

Grundet en masse regnafbrydelser, stod det inden dagens 3. runde kamp klart, at dagens kvartfinaler også skal spilles i dag. Dette betyder nu, at Caroline senere i eftermiddag skal møde den 2. seedede rumæner, Simona Halep. De to har mødt hinanden fire gange med to sejre til vejr. Sidste to møder tilbage i 2015, hvor begge vandt en gang hver.