Som køerne skal også tennisspillerne på græs en gang om året. Det foregår i juni måned. England er traditionelt græsturneringernes hjemland – således er det nu tredje uge, der er WTA tennis herfra. Caroline Wozniacki har fået en BYE i Eastbourne, så det var en anden runde kamp, der blev spillet i dag. Caroline Wozniackis modstander var den lidt mutte italiener 26 årige Camila Giorgi. De havde mødt hinanden 4 gange tidligere med 2 sejre til hver. Begge Carolines sejre er kommet på græs. Giorgi er pt. #56 på WTA’s rangliste. Det kunne have været en spændende kamp men hertil var Caroline for overlegen. Hun vandt sin første græs kamp 62 63.

Spillerne på vej

Første sæt begyndte med en sikkert spillende Giorgi, der tordnede løs med sine server og returer. Giorgi brød Wozniackis første serveparti og kom foran 20. Så var Wozniacki ved at få indstillet kanonen og brød tilbage godt hjulpet af 2 af Giorgis 8 dobbeltfejl. Herefter var der ikke de store problemer for Wozniacki, der vandt resten af første sæts partier på sikkert spil krydret med Giorgi fejl. Sættet blev afsluttet med en super baghånd fra Caroline 62.

Giorgi tidligt break

God Wozniacki retur

Woz tager 4 partier i træk

Mystisk Giorgi challenge – må være for at få pusten

Første sæt i hus

Første sætstatistik

Andet sæt bgyndte som første sæt med at en af spillerne tog de første to partier. Denne gang var det Wozniacki, der tog sit 7. og 8. parti i træk. Igen hjulpet af en dobbeltfejl af Giorgi, men også et flot es der sikrede 20. Så vandt spillerne efterfølgende deres servepartier til 42, hvorefter Wozniacki igen brød Giorgis serv, godt hjulpet af -ja godt gættet -et par dobbeltfejl -52. Wozniacki kunne have servet sættet og kampen hjem, men så let skulle det ikke blive, da Giorgi fik pusten igen- brød WOzniacki -53. Wozniacki samlede sig igen og brød en sidste gang til resultatet 63 -hjulpet af en dobbeltfejl. Wozniacki spillede sikkert bortset fra et par partier, og må siges at spille ganske godt på græs.

God vinder af Giorgi

Superb baghånd af Woz

God baghånd fra Giorgi

Så er den ged barberet

Kampens statistik