Johanna Konta fra England, var næste modstander for Caroline Wozniacki. Konta har været et irriterende kendskab i 2017, hvor Wozniacki tabte finalen i Miami efter også at have tabt til Konta i Australian Open. Begge gange på hard court, så spændende at se hvad et græsmøde ville ende med. Konta er jævnladrende med Wozniacki og er pt. placeret som #22. Samme tid sidste år var hun på en plads som #4, så det er gået jævnt ned ad bakke siden. Det blev en spændende og velspillet kamp hvor Woznioacki endelig fik en sejr over Konta 46 61 64 blev

Spillerne på vej

Første sæt som sædvanlig med en lidt “rusten” Wozniacki, der tabte sit serveparti og hurtigt kom bagud 02. Begge spillere havde en del fejl i første sæt, men Kontas første serv var udslagsgivende og årsagen til at hun vandt et lige første sæt, hvor Caroline var lige ved at komme a point ved stillingen 45 til Konta, men missede. Sidst i første sæt var der dog stærke antydninger af, at Wozniacki var i sin rette killermode – så kom an andet sæt! Lidt fra første sæt:

Flot cross court passerslag af Woz

Flot netspil af Konta

Flot skud af Woz

Konta bryder igen

Konta dropskud

Konta redder breakpoint

Konta tager første sæt

Statistik første sæt

Andet sæt var Carolines fra start til slut. Brød Konta efter at have sikret sig sit eget parti – 20. Sættet blev bedre og bedre og specielt 5te parti leverede mange flotte dueller, men igen med Wozniacki som vinder. Det blev 41, 51 og 61 og dermed lige i sæt og et afgørende var nødvendigt. SOm Konta sagde til træneren: “Hun ved hvor jeg sender boldene hen” og frustrationen var tydelig. Træneren sagde hun skulle fokusere på sit eget spil i stedet for Wozniackis – og det lykkedes til dels i tredie sæt – men 61 til Caroline. Lidt fra andet sæt:

Storspil af Woz i andet sæt

Flot baghåndsvinder af Konta

Flot netspil af Woz

Femte sætpoint sikrer andet sæt

Andet sæt statistik

Tredie sæt blev kampens bedste og mest velspillede, og der kom mange flotte dueller. Caroline kom foran 21 ved at bryde Kontas serv, men hun brød straks tilbage. Caroline brød nok engang, og så havde hun fordelen igen, og den skulle vise sig at holde resten af sættet, som Caroline vandt 64. Der blev leveret spil på linjerne, dropskud, lobs og netspil af verdensklasse, så synd at de ikke kunne vinde begge to. Nå men den mest konstante spiller vandt, og Caroline fik en rigtig god kamp på græs mod en fremragende modstander – godt gået.

Flot lob af Woz

Woz bryder

Endnu et flot lob af Woz

Konta bryder tilbage

Flot baghånd af Woz

Caroline får første sejr over Konta

Kamp statistik