WTA Brisbane International er årets første turnering, før det går løs ved Australian Open.

I går blev der spillet Semi-finaler, hvor Alize Cornet let vandt over Muguruza, da Garbine måtte trække sig ved 1-4, pga. en skade.

I den anden Semi-finale var det Karolina Pliskova vs. Elina Svitolina, hvor der blev mere kamp om det, men Pliskova vandt forholdsvis let 1. sæt med 6-2.
Efter 47 minutters spil førte Svitolina med 3-2 i 2. sæt, men Pliskova fik et serve gennem-brud til at føre med 4-3. Hun holdt serve til 5-3 og vandt 2. sæt og kampen med 6-2, 6-4, på en god times tid, er klar til at møde Alize Cornet i finalen.

Finalen: I 1. sæt af finalen var der spil til et mål, da Pliskova efter 18 minutters spil vandt sættet med 6-0.
Alize Cornet kom lidt bedre med i 2. sæt, mest pga. Karolina gik ned i tempo, lidt i starten af sættet, men førte alligevel snart med 3-1. Efter 53 minutters spil kunne Karolina serve ved 4-3. Hun holdt sin serve til 5-3, da hun var gået et par gear op igen og vandt kampen og tog Titlen med 6-0, 6-3. I sidste parti lavede Pliskova nok et af de bedste slag i turneringen, med et baghånds cross court drop-shot vinder, for at sætte op første matchbold! Hun er nu tilbage som nummer 5 i Verden Karolina Pliskova.