Kvartfinalen stod mod den 22 årige Katerina Siniakova fra Tjekkiet, der pt. er #40 på ranglisten. De havde mødt hinanden 3 gange før med 2 sejre til Wozniacki på hard court og et nederlag på grus. Siniakova er en lidt svingende spiller, men kører det spiller hun godt og det modsatte kan ogå være tilfældet. Det blev dog Wozniackis dag fra først til sidst. Rart at se den sikre og velspillende Wozniacki igen – velkommen tilbage – 62 62 blev det.

Spillerne på vej

Første sæt – tjah, hvis man sammenligner først kamp i Beijing med kampen i dag, så er det som nat og dag! Caroline har fundet sit spil på det rigtige tidspunkt sammen med den berømte fightervilje – dejligt at se. Ingen usikkerhed i kampens start, som vi efterhånden var blevet vant til, men cool, calm og collected Wozniacki. Vidste hvordan Siniakova skulle spilles, og i løbet af kort tid var stillingen 30. Siniakova vågnede op og ydede god modstand, men på intet tidspunkt var Wozniacki truet. Spillerne fulgtes ad til 52, hvorefter Siniakova skulle vinde sit serveparti for at blive i sættet. Det blev et længere parti, hvor tjekken gjorde alt for at få pointet i hus, men efter tre gange lige fik Wozniacki fordel og brød Siniakova for anden gang og sikrede sig dermmed sættet 62. Godt solidt spil, hvor især gode server lagde grunden, plus nøjagtigheden i slagene var tilbage.

Wozniacki tager første sæt

Statistik

Andet sæt lignede lidt starten af første sæt med en spilstyrende Wozniacki, der hurtgt kom foran 30. Og det fortsatte som første sæt. Spillerne havde rigtig gode dueller ind imellem, men Wozniacki havde de afgørende point. Spillerne fulgtes ad til 52 og som i første sæt skulle Siniakova holde sin serv for at have en chance for at blive i kampen. På fjerde bold havde Wozniacki den første matchbold. Kampen sluttede lidt ærgerligt for SIniakova. da hun skød bolden i nettet og lavede kampens sidste dobbeltfejl. Tillykke til en sikkert spillende Wozniacki. der selv pointerede efter kampen. at det var hendes bedste i denne uge – og det kan jeg kun give hende ret i. SÅ mangler vi blot at få at vide hvem hun skal møde i semifinalen.

Sådan gøres klar til første matchpoint

Så er den ged barberet

Kampens statistik

Jeg har fundet mit spil

Lidt højdepunkter – følg linket