Det blev en lidt mat affære på kontoret. Efter en regnfuld dag kom spillet endelig i gang på de ydre baner. På Moon banen skulle en herrekamp lige overståes før Caroline Wozniacki kunne få afviklet sin kamp mod Roberta Vinci. Det blev en kamp, hvor Caroline ikke behøvede at vise ret meget af sit bedste spil. Hun skulle blot returnere boldene, og det kan Caroline jo godt finde ud af. 63 62 blev det efter en time og 14 minutters spilletid.

Første sæt startede lidt forsigtigt eller måske endda lidt usikkert af begge spillere, der med lidt besvær holdt deres serv. Efter at have fået styr på sine returer brød Caro til 31 og efter et par breaks stod der 42 og meget af det skyldtes at Vinci lavede fejl på fejl, så Caroline egentlig blot behøvede at returnere boldene og lade Vinci lave fejlene. Det blev 52 hvorefter Vinci holdt sin serv og Caroline servede sættet hjem 63.

Det andet sæt blev lidt bedre fra Carolines side. Serveprocenten gik markant op og lå over 80% af første serven, der gik over nettet – heraf vandt hun 71%. Vinci servede og tabte sit parti, og det blev 20, hvorefter Vinci viste noget godt dobbeltspil og kom på 21. Caro fortsatte sit gode spil og kom på 31. Vinci var begyndt at se opgivende ud, men holdt sin serv trods tre breakbolde til Caroline 32. Caro holdt igen sit parti, og fik igen 3 breakbolde i Vincis parti, og denne gang udnyttede Caro chancen 52. Vinci var på det tidspunkt rigtig sur og hamrede ketsjeren i banen. Caroline holdt sin serv og 62 og vandt dermed kampen. En god opvarmning til det tredie møde indenfor 3 uger med Agnieszka Radwanska i tredie runde. Jeg tror Caroline har en rigtig god chance for at vinde den kamp, da hun får endnu en hviledag og skal møde en Aga, der har kvalificeret sig til slutspillet i Singapore.