I aftes/nat skulle Frederik Løchte Nielsen forsøge at spille sig i hovedturneringen ved Challenger turneringen i Stockton.

Løchte havde i de to første kampe kun spillet sammenlagt 8 partier, i det begge hans modstandere trak sig. Først var det Hans Podlipnik-Castillo der trak efter Løchte førte 5-0 i første sæt. Derefter var det den fremadstormende tysker Maximilian Marterer, der trak sig ved stillingen 2-1.

Løchte skulle i kvalifikations finalen møde 6. seedede Emilio Gomez. Desværre blev jeres skribent alt for sent opmærksom på at kampen kunne følges på livestream, da det i det fleste tilfælde kun er hovedturneringen der bliver vist.

Løchte vandt en tæt kamp 7-6(5), 6-3 og er dermed klar til hovedturneringen, hvor en anden kval spiller venter, i form af Dennis Nevolo. Det er den absolut lavest rangerede Løchte kunne støde ind i og det skal blive spændende og se om Løchte har genfundet den form, som han de sidste par år har fundet frem i slutningen af sæsonen.

Kampen kan genses nedenunder (OBS: desværre spilles aftenens kamp på court 4, så der bliver desværre ikke mulighed for at følge Løchte.