Det lykkedes for Caroline Wozniacki at holde sin imponerende efterårs stime gående med en 6-1, 2-6, 6-4 sejr over CoCo Vandeweghe, for at nå den anden runde af China Open.

“Jeg har været rask,” sagde CAroline i sin pressekonference efter kampen. “Jeg har været i stand til at træne godt. Jeg har spillet godt. Det er en kombination af det. Det er i slutningen af ​​året. Jeg har et par turneringer tilbage, så jeg har tænkt mig at forsøge at gøre mit bedste. “

Caroline var nr. 74 i verden på vej ind i US Open, og siden har hun kun tabt to gange. Hun nåede semifinalen i US Open og vandt sin første titel i sæsonen i Toray Pan Pacific Open. Imod Vandeweghe, drønede Wozniacki ud til en 5-1 føring i det afgørende sæt før amerikaneren begyndte at finde sig selv.

“Det var svært. Jeg mener, hun servede godt. Hendes første og anden server er temmelig gode. Det er ikke sådan at man tror,” Okay, hun missede en første tjene, nu har jeg en god chance for at angribe på den anden. «

“Hun er bare en hård spiller at spille imod, fordi du får ingen rytme. Det er den første kamp. Du ønsker at komme ind i turneringen. En kombination af det er hårdt.”

Da Caroline skulle serve for sejren i kampen for anden gang, rystede hun tabet af to match point i det forrige parti ed at holde sin serv til 0, og dermed bookede Caroline en plads i anden runde hvor hun skal møde den 13 seedede Roberta Vinci.

“Jeg startede ret godt, kunne returnere en hel del af hendes server, og satte hende under pres. Derefter i andet sæt begyndte hun at serve lidt bedre. Det fik mig en lille smule for meget i defensiven. Så fik hun gang i nogle gode skud og brød mig. pludselig måtte jeg forsøge at kæmpe mig tilbage.

“I tredje sæt lykkedes det mig igen, at returnere ret godt. Jeg tror, ​​der gjorde forskellen.”

Her er højdepunkter fra kampen :

Statistik: