Den amerikanske teenager 19 årige Sofia KENIN (født i Moskva) var kvartfinalemodstanderen i dag. Kenin er ukendt for de fleste, men gjorde sig bemærket ved at nå tredie runde ved sidste års US Open, hvor hun tabte til Sharapova. Rangeret som #108 pt. De to spillere havde ikke mødt hinanden før. Kampen blev afbrudt 4 gange af regn. Caroline trak det længste strå men måtte igennem hele frustrationsregisteret før sejren var hjemme i 3 sæt – 46 62 64.

Spillerne på vej

Første sæt blev lidt af en kold dukkert for Caroline. Først skulle hun komme over regnvejrspauserne, og så skulle hun få styr på sit spil mod en overraskende modstander. Det lykkedes ikke selvom mulighederne og breakchancerne var der, men når fejlene hober sig op nytter det ikke noget. Således blev det famøse 7de parti en nedtur. På trods af to esser lykkedes det for Caroline at tabe partiet. Hun brød ganske vist tilbage med det samme, men Kenin brød igen og kørte sættet hjem. Caroline spille langt under den standard hun havde vist i de to første kampe. Hun blev samtidig overrasket af nogle fine drop lige over nettet – 46

Regnvejrspause

Kening vinder første sæt

Statistik første sæt

Andet sæt blev en lidt anden sag, hvor spillerne IKKE fik spillerytmen spoleret af regn. Således lagde Wozniacki fra land i den stil vi kendte fra de to første kampe og var rimelig hurtigt foran 40. Lavede ikke så mange fejl, servede bedre og placerede boldene bedre. Forsøgte at være mere aggressiv, hvilket til dels lykkedes. Break mulighederne blev flere og flere, men i denne kamp havde Caroline svært ved at udnytte de mange chancer hun fik, men kørte alligevel sættet hjem 62, så et redie var nødvendigt.

CAroline tilbage på sporet

Fantastisk returnering af Caro

Andet sæt til Caro

Andet sæt statistik

Tredie sæt blev en kamp for at få et overtag, krydret med 2 regnpauser og nogle spændende dueller mellem de to spilere. Caro startede med at serve og afgjordde partiet med sit 4de es. Kenin holdt sit og Caro servede et rent parti igen afsluttende med et es. Kenin fulgte igen op med et vundet serveparti. Caro servede men ved stillingen 40-30 begyndte regnen for 3die gang dog kun kort pause hvorefter Cro servede partiet hjem. Igen et vundet serveparti af Kenin – 33. 7de parti var ved at blive dyr for Caro bagud 0-30 blev hun igen reddet af et par esser, men lavede også sin 6te dobbeltfejl – 43. Så satte regnen ind igen. Spillerne fulgtes ad til 54 til Caroline, der efterfølgende brugte sin erfaring og kampevne til at bryde en sidste gang og dermed vinde kampen. 46 62 64. Stor applaus til Kenin, en spiller vi vil høre meget mere om i 2018.

Regn igen ved 22 og 40-30

Kenin presser

Indædt kamp

Here we go again

Kenin stadig med

Caro vandt regnslaget

Match statistik

Semifinalen senere i nat bliver overraskende nok ikke mod Aga men mod den amerikanske kvalifikationsspiller Sachia VICKERY, der slog Agnieszka RADWANSKA 62 62.