Billede WTA TV: Wozniacki tog i dag hul på singleturneringen i Auckland mod en af New Zealands egne 22 årige Paige Mary HOURIGAN. Det var en overkommelig modstander og i det hele taget ser Carolines muligheder pæne ud for at komme langt. Efter en næsten showkamp lignende dobbeltkamp og sikker sejr, sammen med Serena Williams i går – navnet på duoen Careena – sødt ikke, var nerverne aftaget for Wozniacki. faktisk er Caroline den eneste anden spiller end Venus, der har spillet sammen med Serena. Kampen endte som forventet med sejr til Wozniacki 6-1 6-0 – god kamp til at få startnerverne væk for Wozniacki.

Første sæt må have været lidt af et mareridt for den unge new zealænder, da forskellen blev meget tydelig. En fejlfri Wozniacki, der vandt de første 20 point. Caroline viste sikkert spil og lod ikke modstanderen få et ben til jorden. Så kom Hourigans træner på banen, og han fik bragt lidt kampvilje ind i hende, og det hjalp. Kiwien vandt sit sidste serveparti i første sæt. Bagefter servede Wozniacki sikkert første sæt i hus. Det var en fin tennislektion for Hourigan. Wozniacki kunne spille sit bedste spil uden problemer

Piotr og David på plads

Forhånd Woz

Første sæt Wozniacki

Statistik

Andet sæt blev igen en magtdemonstration af Wozniacki, der kunne finde de bedste takter frem med esser, netspil, linjespil og forsvar – god træning for Woz. Lover godt for turneringen. Hourigan har lidt at tænke over, men må have fået en god ide om hvad hun bør forbedre i fremtiden.

Wozniacki linjespil

Andet sæt og kamp til Wozniacki – 53 ,min.

Statistik for kampen