Foto WTATV. Anden runde var i dag mod den 26 årige amerikaner Lauren Davis, der vandt turneringen i 2017. Det er 3die gang de mødes og Wozniacki har vundet begge sidst i Beijing 2019. Det blev en flot og spændende kamp, hvor Davis vandt et sæt, men tabte kampen 6-1 4-6 6-4. Det var vintage Wozniacki vi så – flot, flot.

Første sæt blev en forholdsvis let omgang for Caroline, der udnyttede at Davis ikke kunne få sit spil til at fungere. Davis servede godt nok, men lavede for mange fejl. Caroline servede ikke overvældende, men var til gengæld skarp i boldudvekslingerne og vandt mange fine point. Caroline blev brudt en enkelt gang, men vandt til gengæld alle Davis partier, så 6-1 til Caroline, men Davis viste tegn på, at hun var på rette vej til at finde sit spil. Således var det sidste parti i sættet en sand maraton med 8 gange lige før Wozniacki kunne sikre sig parti og sæt.

Flot Davis skud

Efter maraton parti Woz

Første sæt Woz

Andet sæt blev en helt anden forestilling. Spillerne var på vej til at spille deres bedste, og specielt Davis havde fundet rytmen. Det var jævnbyrdigt det meste af sættet, hvor der var mange flotte spektakulære dueller, der virkelig viste hvordan tennis kan spilles. De fulgtes ad til 3-4 til Davis, men så kom Caroline bagud trods et es 3-5. Caroline brød straks tilbage, men var lidt uheldig i det efterfølgende serveparti, da hun sluttede med en dobbeltfejl. Sættet til Davis 4-6. Flot og spændende andet sæt.

Fantastisk parti

Endnu et flot parti

Davis tager andet sæt

Andet sæt Davis – statistik

Tredie sæt fortsatte på samme indædte fight mode, hvor hvert parti var hårdt tilkæmpet. De fulgtes ad til 1-2 og 30-0 i Caros serve, men så gik det galt, da Davis vandt de næste 4 bolde – 1-3. Caroline brød straks tilbage og efter et fint parti brød hun Davis til 4-3, men var derefter lidt uheldig og Davis bræd tilbage – 4-4. Det var lidt neglebidende spændende. Caroline satte igen turbo på og brød igen Davis – 5-4 og servede derefter kampen hjem rent. Rigtig flot kamp af begge spillere. Julia Goerges venter i kvartfinalen. Så må vi se om Caroline kan få has på hende denne gang.

Flot point Woz

Igen flot Woz

Lauren Davis i form

Hårdt kæmpende Woz

Caroline vandt en dramatisk kamp

Kampens statistik