Foto WTA TV. En af kvartfinalerne i dag stod mellem Caroline Wozniacki og tyskeren Julia Goerges. Det var 11te gang de mødtes og deres indbyrdes forhold var 4 sejre til Caroline og seks til Goerges – heraf de sidste to i Auckland. Så det var et spørgsmål om, hvem der var på toppen i dag. Det var Caroline der spillede bedst og vandt 6-1 6-4.

Før kampen var der en anerkendelse fra WTA til turneringen i Auckland, der var blevet kåret som den turnering på turen, der er mest populær blandt spillerne.

Første sæt viste en rimelig selvsikker Wozniacki, der var klar fra start. Servede bedre end i går, og når hun så tilmed havde en noget fejlbehæftet Goerges på den anden side af nettet, var der en fornemmelse af noget stort. Goerges servede mildest talt dårligt i dag bl.a. 5 dobbeltfejl i kampen, og kun 57% af førsteserverne var inde, og så vinder man ikke over en Wozniacki, der spillede godt i det meste af kampen. Det eneste der voldte Wozniacki en del problemer var Goerges forhånd. Da Caroline førte 4-1 skulle Goerges serve og det lykkedes at lave 2 af dobbeltfejlene i det parti og Caroline kunne derefter forholdsvis nemt serve sættet hjem.

God start for Woz

Wozniacki vinder første sæt

Andet sæt blev mere jævnbyrdigt og med godt spil af begge spillere. Andet parti havde to esser fra Wozniacki, og det blev fulgt op af et parti af Goerges, hvor hun lavede to esser – nå ja og en dobbeltfejl. De fulgtes ad med gode dueller til det berømte 7de parti, og det vandt Wozniacki – igen hjulpet af en Goerges dobbeltfejl og egne sikre returneringer – 4-3. Det fulgtes op af et af kampens længste partier uden fordel til Goerges men 3 gange lige – 5-3 og Caroline kunne efter Goerges efterfølgende parti serve kampen hjem, med en af de 3 matchbolde hun havde. Caroline blev spurgt efter kampen om hun ville komme tilbage næste år, hvis hun fik et wildcard til turneringen. Hvis Serena vil spille dobbelt – interessant ikke?

God start for Goerges

Caro afgør et parti

Sejren til Wozniacki

Kampens statistik

David Lee også tilfreds