Foto WTA TV: Semifinale i Auckland. Caroline Wozniacki har været sprudlende i hendes næstsidste turnering – i denne omgang, for hun har antydet at hun måske tager en tur mere senere. I dag stod hun overfor den 25 årige amerikaner Jessica Pegula, der har spillet uden at tabe et sæt i denne uge.Det gjorde hun så i dag, men vandt kampen på rigtig godt spil. 6-3 4-6 0-6.

Første sæt var ikke gammel før det første break var indtruffet. Den godt spillende Pegula brød Caro, der brød tilbage. Der var lagt op til en flot kamp, og det blev det. Pegula der måske ikke ligger så højt på ranglisten, men har en fremragende træner – David Witt, der tidligere har trænet Venus Williams – efter Wimbledon i 2019, der har fået hendes spil på plads efter hendes titel i Washington 2019. Der fulgte dog en del turneringer, hvor hun tabte i første runde, men en fremragende start i den nye sæson. Hendes baghånd, linjespil og en god placering var udslagsgivende for kampen. I starten udkæmpede de nogle særdeles spændende dueller og fulgtes ad til 3-2 til Woz, der så brød efterfølgende, hvilket var nok til at vinde sættet. 6-3 men bestemt et advarselstegn til Wozniacki, der spillede godt i første sæt. Hun blev dog presset til at lave flere fejl end normalt.

Kvik Woz

Pegula baghånd

God retur Pegula

Første sæt Wozniacki

Statistik

Andet sæt begyndte med servehold for Pegula, der derefter brød Wozniacki, så hun igen skulle kæmpe sig tilbage. Det blev 3-0 og 3-1 før Wozniacki brød tilbage igen. I det parti var dagens skud af Wozniacki – se nedenfor WOW. De fulgtes til 4-5 efter Caro havde haft en chance for at bryde, men i stedet var Caroline lidt uheldig i sit afsluttende parti, hvilket gav Pegulia sættet, og hun var blevet tændt. 4-6.

Tidligt break Pegula

Wow

Pegulas tur

Caro finder hjørnet

Pegula tager andet sæt

Tredie sæt blev lidt en nedtur. Pegula startede med at vinde sit parti rent og drog fordel af Wozniackis stigende antal fejl og brød igen 0-2. Pegula spillede rigtig godt og havde gjort Wozniacki mør, hvis ikke well done, vandt sit parti og brød derefter forholdsvis let en lidt resignerende Caro 0-4. Der var lidt kamp tilbage i Caro, men måtte se Pegula vinde sit parti og forholdsvis let tage Wozniackis parti til 0-6. Ikke det sjoveste at slutte kampen med et æg, men Caroline var oppe mod en bedre og tændt modstander i dag. Ikke nogen skam at tabe til en god modstander, men sådan er tennis. Held og lykke i Australian Open. Wozniacki skal inden da se om hun kan vinde dobbelt finalen sammen med Serena og skal så deltage i et støtte arrangement for at hjælpe ofrene for de mange brande i Australien.

God duel

Pegula flot linjespil

Pecula vinder

Kamp statistik