Carolines modstander i første runde var 24 årige Timea Babos fra Ungarn, der er nr.42 på ranglisten. Hun er mest kendt for at spille double. hvor hun pt. er nr. 11 og har her vundet 12 titler gennem sin karriere siden 2011, hvor hun debuterede på WTA turen. Babos har en hård serv, og kan være en udfordring, hvis det kører for hende – og det gjorde det langt henad vejen i dag, og mangen en Wozniacki fan sad lidt med hjertet oppe i halsen, men Caroline overlevede den første kamp, som blev afviklet på centercourt i skarp sol. Kampen endte 64 46 61

Flot modtagelse afspillerne

Første sæt blev startet af Caroline og begge spillere brugte de første partier til at vænne sig til CC, og det at det var første kamp. Caroline kom bedst fra start og allerede hendes andet serveparti kom rent i hus. SPillerne fulgtes ad til 32 til Caroline. Så trådte Caroline i aktion og havde 3 breakbolde og udnyttede den anden med en flot forhåndsretur. Caro tabte derefter sit eget serveparti og sluttede partiet med en sjusket retur der gik udover baglinjen. Babos vandt efterfølgende sit parti og der stod 44. Caro skulle serve og havde lidt problemer da det blev lige, men hun holdt serven 54. Babos skulle nu holde sin serv, for at blive i sættet, men Caroline spillede rigtig flot kontra tennis med en flot vinklet retur og en meget flot retur ned langs linjen 64. Lidt billeder og statistik fra første sæt. Ingen levende desværre.

Caro tager første sæt

Statistik

Andet sæt startede med et servetab af Caroline, og det skulle vise sig at blive afgørende. Babos tog partiet rent, og det var Babos, der var fyr og flamme, og Caroline der spillede sjusket og i det hele taget fejlbehæftet. Udover det lidt dårlige spil, måtte hun også inkassere en del antipati på grund af, at hun brokkede sig, og specielt hendes kosten rundt med bolddrengene vakte en del mishag. Babos havde også heldet med sig i andet sæt. Solen generede også Caroline, men det var ens for begge. Udover heldet af og til spillede ind så servede Babos godt og havde mange flotte returer. Imod slutningen af sættet var der nogle flotte dueller bl,a, i 10de parti var der en udveksling over 15 bolde. Babos holdt sit forspring og kunne serve sættet hjem til 64. Det var med bange anelser, man så frem til 3die sæt som Wozniacki fan.

Tredie sæts start gjorde ikke fornemmelsen bedre, da Caroline igen tabte første parti rent. Andet parti var det lige før man fik ondt af Caro, der måtte agere mål for Babos skyderier, og hun kom foran 40-0, før der skete noget afgørende. Caro sattes i gang af Babos første dobbeltfejl. Fra da af gik det bedre og bedre for Caroline, og hun brød Babos serv efter en del Babos fejl, og det stod 11. Fra da af stod der mere eller mindre Caro på kampen. Hun spillede bedre og bedre, og havde fuldt styr på spillet, hvilket gjorde Babos usikker på sit spil. Vi så rigtig lækkert Caroline spil og specielt en cross bold næsten parallelt med nettet var et eksempel på Carolines efterhånden formidable spil Der blev ikke yderligere point til Babos, der måtte se tredie sæt smuldre helt og til Caroline med 61. Caroline sluttede kampen af med at serve to esser i rap. Pyh ha, men sådan kan første kampe være i de store turneringer. Hviledag i morgen. Lidt fra tredie sæt. Spændende nervebetonet kamp. Håber du har overstået begyndervanskelighederne Caro.

God afslutning med 2 esser