De danske hold spiller i disse dage placeringskampe, og det er med blandet succes.

+50 kvinder
De danske kvinder vandt placeringskampen mod New Zealand med 3-0 og møder herefter Irland i kampen om 17. pladsen

+55 mænd
I placeringskampene 15 – 22 spillede Danmark mod Rusland blev det til dansk sejr på 2-1, og nu skal holdet møde Indien.

1. HS: Eklund – Zvhanko 2/6 1/6
2. HS: Gylstorff – Zhakevich 6/0 6/1
HD: Mortensen/Hansen – Zvhanko/Zhakevich 6/2 6/4

+60 mænd
I placeringskampene 8 – 14 tabte Danmark med 1-2 til Rumænien, og møder nu Sydafrika.

Forrige artikelTorsdag 16. august: Tvekamp mellem Raonic og Shapovalov om Canadas tennis-trone
Næste artikelTE Hillerød: Anna Tang vinder dansk U14 finale mod Zoe Du Pasquier Jensen