Tredie runde og en ny udfordring stod overfor Caroline Wozniacki. Det canadiske stortalent 19 årige Bianca Andreescu stod nok engang overfor Wozniacki. I årets første turnering i Auckland led Woziacki et nederlag på 4-6 4-6 til turneringens senere finaledeltager. I det hele taget har Bianca haft en drømmestart på sin professionelle karriere. da hun vandt i Indian Wells. Efter French Open var der et længere skadesforøb på næsten 3 måneder før hun vendte tilbage til turen. På det senese vandt hun premier 5 turneringen i Toronto hvor hun vandt over Serena Williams – der dog var nødt til at trække sig. Så absolut en god modstander, der pt. ligger #15 på ranglisten. Det blev en ok jævnbyrdig kamp med den forskel at Andreescu havde flere detaljer og flere vindere 4-6 4-6 som i Auckland

Første sæt blev startet af wozniacki, der ret hurtigt kom bagud 15-40 og sendte en retur ud over sidelinjen 0-1. Andreescu var ikke meget bedre og Wozniacki udnyttede breakchancen 1-1. Så fulgtes spillerne ad til 3-3. Wozniacki kom bagud 0-30 og måtte igen se sig brudt, da hun sendte en retur i nettet. I det hele taget var Wozniacki mere fejlbehæftet i dag i forhold til de første to kampe. Serven fungerede ok -endnu. Der fulgte herefter et langt parti, hvor der var lige 3 gange før Andreescu kunne vinde partiet 3-5. Resten af sættet holdt spillerne deres serv, så Andreescu kunne sikre sig ssættet 4-6. Det var et nogenlunde jævnbyrdigt sæt med en overvægt af vindere fra Andreescu, og det afgjorde sættet. Andreescu spillede hårdt og kontant det meste af sættet og havde en killer forhånd og nogle lækre drop.

Statistik

Andet sæt blev igen startet af Wozniacki, og også denne gang måtte hun se sig brudt forholdsvis let. Måske havde et lille vrid af foden med efterfølgende MTO lidt med det at gøre. I alt fald fortsatte momentum på Andreescus side, og hun fulgte op med at holde sit eget parti OG bryde Wozniacki igen 0-3. WOzniacki var “vågnet” op, og fik et af breakene tilbage. Det fortsatte med et servehold og endnu et break tilbage, så det pludseligt stod lige 3-3.Var Wozniacki på vej til at lave endnu et comeback? Desværre kom hun bagud 0-30, hvorefter Andreescu havde et utroligt held med en bold, og så stod det 0-40 i stedet for 15-30, hvilket gjorde udslaget, da Andreescu igen brød 3-4. Igen fandt Wozniacki nogle skjulte reserver og brød nok engang tilbage til 4-4. Igen bagud 0-40, nyttede det ikke så meget, at kampens flotteste baghånd gjorde det til 15-40, når det blev fulgt op af to uprovokerede fejl 4-5. Andreescu servede nu kampen hjem rent 4-6. Det var sådan set en seværdig kamp, især hvis man var Andreescu fan, men Wozniacki nåede slet ikke de takter, som hun viste i de to første kampe. Kig på statistikken der fortæller om en kamp, hvor Wozniaki var bagud på alle områder -dog færre uprovokerede fejl. Tillykke til Andreescu der er en fremragende spiller, det ikke er nogen skam at tabe til.

Statistik for