Kunne Caroline Wozniacki nå endnu en semifinale eller var det slut for denne gang – igen er svaret på spørgsmålet et rungende ja. Selvom hendes modstander blev lettere skadet efter et par partier, efter at have rullet over på højre ankel, så var der ikke meget der tydede på at hun ville være et problem for Caroline.

Caroline var fokuseret fra første øjeblik og efter at have rystet den sædvanlige start nervøsitet af sig, brød hun allerede i første parti. Sevastova er en temperamentsfuld spiller, der kan reagere på mange måder fra gråd til lange enetaler, var allerede på kogepunktet efter første parti. Caroline havde kigget modstanderen ud fra start, og var blandt andet forberedt på at letten ville benytte dropbolde. Sevastovas gode serv blev ligeledes demonteret ved at alle server kom retur, og spillet fra side til side kunne begynde, og her var Caroline i sit es. Det blev hurtigt 20 hvor Caroline lavede sit første es og havde fin længde på boldene. I tredie parti så letten modløs ud, og hendes vrikken over på anklen, ved en yderlig returnering, gjorde ikke sagen bedre og så stod der 30. Traineren var blevet tilkaldt, og det så ikke for godt ud. Bulen, der var kommet, blev tapet ind og kampen kunne fortsætte. Hvor længe kunne hun holde til det. Caroline fortsatte sit sikre, varierede – og præcise spil, så det blev 40 og 50 efter 24 minutter. Alt fungerede hos Caroline: Serv, linje- og baglinjespil, returneringer og netspillet. Det eneste Caroline ikke benyttede var dropskuddet. Det er også længe siden Caroline har spillet så aggressivt og veldisponeret. Caroline brød for sidste gang i første sæt og udleverede et “æg” til letten 60.

Andet sæt begyndte som første med et servebreak til Caroline 10 og Sevastova nød det ikke, men var ikke til sinds at opgive kampen, det skulle ende med håndtrykket, når kampen var slut 10. Det blev 20 efter endnu et es fra Caroline. Kampen havde udviklet sig til endnu en gang god træning for Caroline. Det blev 30 og efter et lille dyk i koncentrationen – 40. Sevastova tog sig sammen og mobiliserede de sidste kræfter på. ikke at skulle tabe 60 igen og servede 5. parti hjem til stor glæde for sig selv og publikum. 41 og Caroline skulle serve igen og lavede en dobbeltfejl men det blev 51. Letten servede igen sit parti hjem – 52. Caroline servede kampen hjem til slutstillingen 60 62. Caroline er klar til det 13. møde med Angelique Kerber fra Tyskland. Det kan blive en rigtig god kamp med en Caroline på toppen igen og en Kerber der ser muligheden af at overtage førstepladsen på verdensranglisten.

“Lille” nyhed Agnieszka Radwanska skal giftes

I bane interviewet efter kampen afslørede Caroline at der var en speciel person, der sad hjemme og så hende spille – så amorinerne svirrer i luften. Først Kerber, så Ivanovic og nu Radwanska der også skal giftes. Victoria Azarenka der også må tilhøre venindekredsen er gravid. Spørgsmålet om at trække sig tilbage ville Caroline IKKE snakke om på pressemødet.

Caroline er nu i top 30 igen på den virtuelle rangliste på plads 29, og er den spiller der har foretaget det højeste hop på ranglisten,

Forrige artikelKB genvandt mesterskabet i en flot finale
Næste artikelDH Ude 2016: Kæmpe billedgalleri fra medaljespillet
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.