Endelig kan den nystartede virksomhed, Unity Camps I/S, tilbyde deres allerførste tenniscamp med fokus på fællesskab, kvalitet, oplevelser og den bedste tennistræning.
De to tennisherrer bag Unity Camps garanterer, at man på deres camps vil udvikle sit tennisspil, samt få redskaber med hjem, som man vil kunne anvende i sin egen træning.
Hotellerne og restauranterne vil være af højeste kvalitet, og omgivelserne vil give følelsen af velvære og luksus.
Samlet set er der ingen tvivl om, at det vil være en unik oplevelse

Mikkel Lynge og Alexander Rejnhold er drivkraften bag Unity Camps. De har begge +10 års erfaring med forskelligt arbejde i tennisverdenen – både på og af banen. De har besat poster i den danske tennisverden såsom klubchef, klubudvikler, cheftræner, fysisk træner, tennistræner, elitetræner samt bestyrelsesmedlemmer. Af uddannelse har Alexander taget Diplomtræneruddannelsen, og Mikkel har en kandidat i Idræt og sundhed.
Yderligere underviser de begge på Dansk Tennisforbunds Træneruddannelse, hvor Alexander underviser i taktik i tennis, mens Mikkel underviser i biomekanik og fysisk træning.

Alexander og Mikkel beskriver, at de har valgt at starte Unity Camps, da de mener, at sådanne camps er en mangelvare i dansk tennis. Altså kombinationen af luksus og tennis, som ”kun” strækker sig over en weekend, hvor man ikke behøver at rive en hel uge ud af kalenderen, men blot kan rejse afsted på en skøn weekendtur.

”Kombinationen af tennistræning af højeste kvalitet og luksuriøse, afslappende omgivelser giver muligheden for at udvikle sit tennisspil og samtidig genoplade batterierne. Vi håber, at en oplevelse som denne i fællesskab med andre ligesindede, vil give gode minder og nye bekendtskaber” – Mikkel Lynge

Unity Camps’ første tur går til Sverige – nærmere bestemt Båstad, Hotel Skansen. En velkendt destination for tennisspillere, der netop slår sig på tennis, wellness og luksus. Hotellet ligger helt ned til Laholmsbugten, hvor man kan tage en kold dukkert i havet eller varme sig i spaen og saunaen med den smukke udsigt over bugten.
Hotellet har flere restauranter og caféer tilknyttet, og hotellets hovedrestaurant er Restaurant Sand, som byder på gastronomiske oplevelser i nordens tegn. På Unity Camps’ ture er der inkluderet tre-retters aftensmenu både fredag og lørdag, morgenmad lørdag og søndag samt frokost lørdag i restauranten.
På campen er der også rig mulighed for at udforske hotellets eksklusive spa- og wellnessområde. Her finder du bl.a. saunaer, varmt- og koldvandsbade, rooftop-spa samt mulighed for booking af diverse behandlinger.

Tennistræningen på Unity Camps’ første tur vil foregå i Båstads Sportscenter, som ligger ca. en kilometer fra Hotel Skansen. Sportscenteret råder over 14 udendørsbaner og seks indendørsbaner, en padelbane, en multihal og et fitnesscenter. På campen er der fire træningspas af halvanden-to timers varighed, hvor Alexander og Mikkel sætter fokus på de tekniske, taktiske og fysiske aspekter i tennis.
Alexander og Mikkel vægter individuel træning og feedback meget højt, hvorfor man også er maksimalt fire spillere pr. bane, så der sikres høj kvalitet for alle spillere. Efter campens afslutning vil alle spillere modtage skriftlig feedback, som de vil kunne bruge i deres egen træning i deres respektive klubber.

Lyder tennistræning af højeste kvalitet, fællesskab og luksus som noget for dig og dine tennisvenner? … så læs mere på vores hjemmeside www.unitycamps.dk

Forrige artikelClara Tauson har dødstrusler som en del af dagligdagen
Næste artikelKlare favoritter i lørdagens kampe
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.