Arthur Leonhard Linck (KB) og Asger Emil Ildor (Skovshoved) får rigeligt at bestille, når finalerne i U12 afvikles lørdag i Skovbakken.

Først står de på hver sin side af nettet i singlefinalen, og siden mødes de på samme side, når de som doublemakkere skal reetablere samarbejdet i doublen mod Caspar J. Mikkelsen (B93) og Philip Maksimovic (KB) Både i single- og i doublefinalen er der tale om topseed-opgør.

Divine D. Iheme (KB) stiller op i 3 finaler

Hos pigerne er det topseedede Sille Larsen fra Fruens Bøge, der møder KB´s Divine D. Iheme i finalen. Begge piger har været overbevisende i deres kampe op til finalen, og det ligner et lige finaleopgør med et lille favoritplus til Sille Larsen.

I damedoublen står de igen overfor hinanden. Sille Larsen er topseedet med sin makker Victoria I. Andersen fra Randers og er favorit til at slå Iheme og makkeren, klubkammeraten fra KB, Karoline Amalie Ken, der som useedede blandt andre har besejret det 2. seedede par.

Divine D. Iheme afslutter finaledagen med sin tredje finaledeltagelse.  Sammen med klubkammeraten Philip Maksimovic er hun i mixdoublernes finale oppe imod Johanne Christine Svendsen (Kolding)/Richard Biagiotti (Skovbakken).