Besejrer Divine D. Iheme i finalen i Skovbakken

Det var lige ved og næsten for KB´s talentfulde Divine D. Iheme, da hun i finaleopgøret mod 1. seedede Sille Larsen (Fruens Bøge) fik presset favoritten ud i tie-break. Tie-break er et helt andet game, en ubarmhjertig og kontant afregning, hvor der ikke er råd til at fejle. Sille Larsen var bedst i det game og efter et jævnbyrdigt første sæt, var det Sille Larsen, der førte med en rød kugle, 7/6 (3).

Og det var som om, at Larsen havde fundet sig selv og var tilbage i det, som trænerne skriger efter: “zonen”, “kom nu ind i zonen”. Andet sæt blev domineret af Sille Larsen, hun vandt de afgørende bolde og sættet 6/1 og kunne række hænderne i vejret som vinder af UM 2015, ny dansk mester.

Herrernes U12-finale blev vundet af Skovshoveds Asger Emil Ildor. I finalen var han oppe imod KB´s Arthur Leonhard Linck, og det blev også her til et meget lige 1. sæt, hvor Ildor trak det længste strå. Han tog sættet 7/5 og med 6/1 i andet sæt var han vinderen af UM 2015.

Forrige artikelUM Skovbakken: U12érne er klar til lørdagens finaler
Næste artikelUM Skovbakken: Eric og Clara snupper titlerne i U14
Claus Holmen
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.