UM nærmer sig sin afslutning og i dag lørdag er det semifinalerne, der bliver spillet i Marienlystcentret i Odense. Semifinalisterne er "ready to rumble". U12érne var de første, der gik på banen.

Og det var de topsseedede, der stod over for hinanden. Topseedede Divine Dasam Nweke vandt 6/2 6/1 over 3. seed Natacha Schou (Lyngby). Og 2. seed Johanne Christine Svendsen (Kolding) vandt 6/1 6/3 over Hillerøds 4. seed Frederikke Birn.

Det tegner til at blive en spændende finale. Da de mødte hinanden i finalen i KB Jule Cup i december, var det Svendsen, der trak det længste strå efter et tæt opgør. Men i deres indbyrdes statestik for de sidste 12 måneder, er det Nweke, der fører med 2-1. Så finalen er en åben affære. Måske med et ganske lille plus til Nweke.

HIK´s August Banggaard Kofmann levede op til sin topseedning, da han i suveræn stil vandt 6/1 6/0 over Skovshoveds 4. seed Gustav Obel. I finalen møder han 2. seed Ervin Mesic, der var ude i en spændende tre sætter mod 3. seed Johan August Mottlau (Vedbæk). Mottlau tog et tæt første sæt i tiebreak. Men Mesic fik indstillet sit skyts og slog til i de to efterfølgense sæt og er i finalen med en sejr på 6/7(3) 6/1 6/2.

Kofman og Mesic har ramt storformen ved UM. Det var Kofman, der vandt deres seneste opgør. Men da det var på grus for et halvt års tid siden, og da begge spillere siden da har gennemgået en forrygende tennisudvilkling, er der ingen på TennisAvisen, der tør udpege favoritten i morgendagens finale.