Kampen om tronen er sat i gang, og tyskeren øjner en historisk plads og i fodspor på legende.

Tyskeren og verdens nummer 2, Angelique Kerber havde muligheden, i fraværet af verdensetteren Serena Williams, chancen for at overtage tronen som verdens nummer 1 med turneringssejr i Cincinnati, og blive første kvindelige tysker siden Steffi Graf. Målet var ret simpelt – vind turneringen og placér dig øverst på tennistronen.

En tjekkisk stjerne havde dog ikke tænkt sig at overgive sig uden kamp. Verdens nummer 17, Karolina Pliskova, ville kampen anderledes. Ind til kampen trådte hun med med 4 nederlag og 2 sejre over tyrskeren, så statistikken talte imod hende.

Tjekken viste dog, at statistisk er blot nogle tal, som er til for at holde orden. De rigtige fakta vises på banen, hvilken hun i finalen gjorde til perfektion. Med tunge grundslag og serveesser bankede hun tyskeren ud af banen og sikrede sig den store titel og en perfekt optakt frem mod US Open, der begynder næste mandag.

Forrige artikelITF Bagnatica: Emilie Francati laver et “ægte” comeback i 25K
Næste artikelITF Junior Budors: Clara Tauson tager sæt fra 1. seedet i Grade 2 kval
Avatar photo
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.