Casper Ruud og Jannik Sinner er tættest på de sidste pladser til ATP-slutspillet, men flere spillere har fortsat muligheder. Joe Ingildsen fortsætter med M15 i USA. Holger kæmper videre mod top 100. Afgørelse på Billie Jean King Cup

Efter søndagens finale ved WTA 250 turneringen i Cluj-Napoca i Rumænien blev det afgjort, at Anett Kontaveit (EST) med sejr i finalen over hjemme-favoritten Simona Halep snuppede den sidste plads til WTA-slutspillet i Guadalajara i Mexico 8-14. november for næsen af Ons Jabeur (TUN), der kunne have sikret pladsen, hvis hun havde undladt at melde afbud til WTA 250 i Courmayeur ved de italienske alper, hvor Clara Tauson var i finalen.

Til gengæld er der fortsat spænding om de sidste 2 pladser pladser til Nitto ATP Finals i Turin i Italien 14-21. november, hvor Djokovic, Medvedev, Tsitsipas, Zverev, Rublev og Berrettini er kvalificeret.

De sidste pladser kan falde på plads i denne uge ved ATP 1000 Rolex Paris Masters, hvor Casper Ruud og Jannik Sinner har de bedste kort på hånden, men både Hubert Hurkacz (POL) og Cameron Norrie (GBR) kan med et godt resultat blande sig i striden, hvorimod både Felix Auger-Aliassime (CAN) og Aslan Karatsev (RUS) kun kan kvalificere sig ved at vinde titlen.
Sidstnævnte har dog forpasset sin chance, da han mandag i 1. runde blev sendt ud af 21-årige Sebastian Korda (USA), der vandt 6-2, 6-7(9), 7-6(5).

Hurkacz og Auger-Aliassime er i samme 1/8-del af lodtrækningen, så mindst en af dem bliver frasorteret senest i 1/8-finalen, hvor de møder hinanden, hvis den 9. seedede canadier først vinder over Gianluca Mager (ITA) og derefter over Andy Murray (GBR) eller Jenson Brooksby (USA), samt hvis Hurkacz, der er oversidder i 1. runde, vinder over Jan-Lennard Struff (GER) eller Tommy Paul (USA).

Hurkacz behøver dog ikke at være helt ude af billedet, hvis canadieren trækker det længste strå, men det forudsætter dog, at Ruud eller Sinner ryger tidligt ud af turneringen.

6. seedede Ruud er oversidder i 1. runde, og han kan sagtens få problemer i 2. runde mod Alexander Bublik (KAZ), som han dog fører over 2-0 indbyrdes, inden en forventet 1/8-finale mod 11. seedede Diego Schwartzman (ARG) eller sidste uges finalist i Wien, Frances Tiafoe (USA), og slipper nordmanden videre, kan han i kvartfinale møde vinderen fra Wien, 3. seedede Alexander Zverev (GER).

8. seedede Sinner er ligeledes oversidder i 1. runde, og han forventes i 2. runde at møde 18-årige Carlos Alcaraz (ESP), der vandt over både Andy Murray og Metteo Berrettini i Wien, inden han i semifinalen blev stoppet af Zverev.
Hvis Sinner klarer den opgave, kan han i 1/8-finalen møde 12. seedede Pablo Carreno Busata (ESP).
I en eventuel kvartfinale kan Sinner derefter møde 2. seedede Daniil Medvedev (RUS).

10. seedede Cameron Norrie skal mindst nå semifinalen for at bevare håbet om at nå slutspillet, og det første skridt blev taget med en sejr i 1. runde 6-2, 6-1 over Federico Delbonis (ARG), og han kan tage endnu et skridt med sejr over vinderen af Filip Krajinovic (SRB) og Reilly Opelka (USA).
Derefter kan vente langt større udfordringer i en eventuel 1/8-finale mod 5. seedede Andrey Rublev (RUS) og i kvartfinalen mod 1. seedede Novak Djokovic, der sidder over i 1. runde og i 2. runde møder Marton Fucsovics (HUN), der i 1. runde netop har vundet 6-1, 6-7(6), 7-6(5) over Fabio Fognini (ITA).

Hvis den pointmæssige afstand til 8. pladsen ikke er for stor efter turneringen, vil der fortsat være en mulighed for at hente de sidste nødvendige point i næste uge ved ATP 250 Stockholm Open, hvor alle de omtalte kandidater til de sidste pladser er tilmeldt, men der må formentlig forudses en række afbud, når brikkerne er ved at falde på plads.

Sinner og Auger-Aliassime i Next Gen Finals?

Både Sinner og Auger-Aliassime har i forvejen kvalificeret sig til Next Gen ATP Finals i Milan for de 7 bedste fra årgang 2000 og yngre, men det er fortsat uvist, om de begge fravælger turneringen i Milan.

Tilføjelse: Felix Auger-Aliassime har trukket sig fra Next Gen ATP Finals.

Hvis blot en af dem melder fra, vil no. 8 på Race To Milan listen, Juan Manuel Cerundolo (ARG) træde ind i turneringen, hvilket han er forberedt på, idet han i denne uge holder turneringspause og afventer, om han skal til Milan.
I opslaget herunder på hans Instagram viser han den 2. præmie, som han netop har vundet, da han i sidste uge blev besejret 6-2, 7-5 i finalen ved ATP Challenger 80 i Lima af Nicolas Jarry (CHI).

No. 9 på listen er 20-årige Sebastian Baez (ARG), der efter en stime på 3 ATP Challenger titler i træk på grus i Sydamerika har passeret 18-årige Holger Vitus Nødskov Rune, som gik glip af muligheden, da han i sidste uge ikke nåede forbi 1/8-finalen i Brest mod Henri Laaksonen (SUI), der vandt 6-4, 6-4.

Baez spiller efter en uges pause endnu en ATP Challenger 80 i denne uge i Guayaquil i Ecuador, så hvis hverken Sinner eller Auger-Aliassime deltager i Milan, får Baez kort tid til at omstille sig til både tidsforskel og hardcourt i Europa, hvis han vælger at deltage i Milan.
Dog kan en tidlig exit i Ecuador betyde, at han kan følges med Cerundolo til Milan, med mindre han overlader pladsen til Holger.

ATP 250 Santiago 2021
Foto: Martin Cruzat Riquelme – Holger Rune vandt over Sebastian Baez ved ATP 250 i Santiago marts 2021

Både Baez og Holger er meget tæt på at nå top 100, hvilket Baez kan få opfyldt, hvis han vinder titlen i Ecuador, hvorimod Holger fortsat vil mangle mindst 30-40 point, selvom han eventuel vinder titlen i denne uges ATP Challenger 80 i Bergamo.
Der vil dog fortsat være flere turneringer, hvor Holger får mulighed for at vinde de fornødne point til at indfri top 100 sæsonmålet.

Holger er seedet 3 i Bergamo, hvor ingen af deltagerne er i top 100, og en dansk titel er en realistisk mulighed, som dog forudsætter, at Holger i alle kampe både mentalt og fysisk formår at bevare et stabilt højt niveau.
I 1. runde møder han no. 222 Mathias Bourgue (FRA), som vandt deres seneste indbyrdes opgør 7-6(5), 6-1 ved ATP Challenger i Parma sidste år, efter at Holger tidligere samme år havde vundet 7-6(2), 7-6(1) ved M25 Vogau i Østrig.

Mikael Torpegaard
© KJSelekta.dk – Mikael Torpegaard

27-årige Mikael Torpegaard (Torpe) nåede i sidste uge kvartfinalen ved ATP Challenger 80 i Las Vegas, hvor han var tæt på nederlag i 1. runde mod 3. seedede Tennys Sandgren (USA), der havde vundet 7-4 i tiebreak i 1. sæt, men Torpe fik hevet 2. sæt hjem 7-5, og han førte 3-0 i 3. sæt, da Sandgren trak sig.
Torpe og Sandgren spillede sammen i double, hvor de i 1/8-finalen mødte det 1. seedede amerikanske par Nathaniel Lammons og Jackson Withrow, der dog havde tænk sig at “withdraw”, idet de vandt 7-6(4), 7-5.

Torpe deltager i denne uge ved ATP Challenger 80 i Charlottesville i Virgina, hvor han i 1. runde møder 4. seedede no. 152 Jack Sock (USA), som sidste år vandt 6-2, 6-4 over danskeren ved kvalifikationen til French Open.

På den seneste rangliste er Torpe avanceret 5 pladser til no. 212, hvor han har 315 point – heraf point, som fortsat stammer fra en Challenger titel i Columbus fra juni 2019, men på grund af ATP’s justeringer kan han beholde halvdelen af de 80 point indtil 3 år efter optjeningen.
Til gengæld mister Torpe om 2 uger henholdsvis 29 og 7 point, som blev optjent i november 2020, da disse point forældes efter de “normale” regler efter 52 uger.
Derved risikerer Torpe at dale yderligere på ranglisten, med mindre resultaterne i de kommende turneringer flasker sig bedre, end det har været tilfældet i en længere periode.

Frederik Løchte Nielsen
Foto: Sportsfotograf.com – Frederik Løchte Nielsen

I samme turnering er 38-årige Frederik Løchte seedet 3 i double sammen med Treat Huey (PHI), som han flere gange tidligere har spillet sammen med – senest i september, hvor de nåede semifinalen ved Challenger 80 i Biel i Schweiz og Challenger 125 i Orleans.

24-årige Johannes Ingildsen (Joe), der tidligere på året afsluttede sit ophold på University of Florida, har deltaget i en række M15 turneringer under ITF Men’s World Tennis Tour, hvor han har haft størst succes i double.

Inden han forleden rejste tilbage til USA, var han sammen med Christian Sigsgaard i double-finalen ved M15 i både Vejle og KB, hvor de vandt titlen, og sammen med August Holmgren var han desuden i finalen ved M15 i Monastir.

Efter tilbagekomsten til USA har Joe sammen med Duarte Vale (POR) været i yderligere 2 finaler i Florida i henholdsvis Naples og Vero Beach, hvor Joe vandt sin 2. double-titel.

I single er Joe på den seneste rangliste no. 1319 med 4 point, men i næste uge kan han tilføje yderligere 6 point, idet han i sidste uge nåede finalen i single ved M15 i Tallahassee i Florida, efter at han havde vundet både 2 kampe i kvalifikationen og derefter 4 kampe, som alle blev vundet i 3 sæt, og finalen var ligeledes i 3 sæt, som blev vundet 4-6, 6-1, 6-2 af 3. seedede no. 539 Vasil Kirkov (USA).
På vej til finalen havde Joe vundet over 2 seedede spillere – no. 683 Cannon Kingsley (USA) og no. 544 Matias Franco Descotte (ARG).

I denne uge var Joe tilmeldt kvalifikationen til M15 i Fayetteville i Arkansas, men på grund af sidste uges finale har han fået en “Special Exempt” (SE) til hovedturneringen.
Joe forventes at spille yderligere 3 turneringer i USA og derefter 2-3 uger i Mexico.

I denne uge afvikles Billie Jean King Cup Finals, der er udsat fra 2020.
12 nationer dyster om trofæet i Prag, hvor de indledende kampe i de 4 puljer afvikles mandag-torsdag, hvorefter semifinalerne følger fredag og finalen lørdag.
Alle kampe kan følges live på https://video.billiejeankingcup.com/.

TV-kampe/streaming og resultater 

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 7. november

Billeder (Facebook-opslag): Holger Vitus Nødskov Rune, Novak Djokovic, Daniil Medvedev

ATP 1000, Paris – Tennistv.com, TV 2 Sport X (kl. 1500)

Court Central – start 1215 (finaler)
(3) Pierre-HuguesHerbert/Nicolas Mahut vs. Tim Puetz/Michael Venus
NB 1500: (1) Novak Djokovic (SRB) vs.(2) Daniil Medvedev (RUS)

====

ATP 250, Stockholm – Tennistvcom

Centre Court – NB 1600
(WC) Leo Borg (SWE) vs. Tommy Paul (USA)
(7) Marton Fucsovics (HUN) vs. Adrian Mannarino (FRA)
Alejandro Davidovich Fokina vss Mackenzie McDonald (USA)

====

ATP Challenger – Livestream.com/ATP

Bergamo

Palaagnelli – 1630 (Finale)
[3] (121) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs.(158) Cem Ilkel (TUR)

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE JuniorDanske, Svenske 


WTA Tour – ATP Tour (Uge 44) 


ATP 1000, Rolex Paris Masters – Hardcourt

TV-dækning: Tennistv.com, TV 2 Sport X/TV 2 Play

Finale: (1) Novak Djokovic (SRB) vs.(2) Daniil Medvedev (RUS) 4-6, 6-3, 6-3

Semifinale
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. (7) Hubert Hurkacz (POL) 3-6, 6-0, 7-6(5)
(2) Daniil Medvedev (RUS) vs. (4) Alexander Zverev (GER) 6-2, 6-2

Kvartfinale
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. Taylor Fritz (USA) 6-4, 6-3
(7) Hubert Hurkacz (POL) vs. James Duckworth (AUS) 6-2, 6-7(4), 7-5
(4) Alexander Zverev (GER) vs. (6) Casper Ruud (NOR) 7-5, 6-4
(2) Daniil Medvedev (RUS) vs. (Q) Hugo Gaston (FRA)  7-6(7), 6-4

1/8-finale
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. (15) Gael Monfils (FRA) – walkover
Taylor Fritz (USA) vs. (10) Cameron Norrie (GBR) 6-3, 7-6(3)
James Duckworth (AUS) vs. (LL) Alexei Popyrin (AUS) 7-6(6), 6-4
(7) Hubert Hurkacz (POL) vs. (LL) Dominik Koepfer (GER) 4-6, 7-5, 6-2
==
(6) Casper Ruud (NOR) vs. (Q) Marcos Giron (USA) 6-2, 6-1
(4) Alexander Zverev (GER) vs. (16) Grigor Dimitrov (BUL) 7-6(4), 6-7(3), 6-3
(Q) Hugo Gaston (FRA) vs. Carlos Alcaraz (ESP) 6-4, 7-5
(2) Daniil Medvedev (RUS) vs. Sebastian Korda (USA) 4-6, 6-1, 6-3

R32
(1) Novak Djokovic (SRB) vs. Marton Fucsovics (HUN) 6-2, 4-6, 6-3
(15) Gael Monfils (FRA) vs. Adrian Mannarino (FRA) 2-6, 7-6(4), 6-2
(10) Cameron Norrie (GBR) vs. Reilly Opelka (USA) 6-3, 6-3
Taylor Fritz (USA) vs. (5) Andrey Rublev (RUS) 7-5, 7-6(2)

(LL) Alexei Popyrin (AUS) vs. (3) Stefanos Tsitsipas (GRE) 4-2 Retd
James Duckworth (AUS) vs. (LL) Lorenzo Musetti (FRA) 6-3, 3-6, 6-3
(LL) Dominik Koepfer (GER) vs. (9) Felix Auger-Aliassime (CAN) 6-3, 7-5
(7) Hubert Hurkacz (POL vs. (Q) Tommy Paul (USA) 7-5, 7-6(4)
==
(6) Casper Ruud (NOR) vs. Alexander Bublik (KAZ) 6-4, 6-0
(Q) Marcos Giron (USA) vs. (11) Diego Schwartzman (ARG) 7-6(2), 7-6(4)
(16) Grigor Dimitrov (BUL) vs. Karen Khachanov (RUS) 4-6, 6-2, 6-0
(4) Alexander Zverev (GER) vs. Dusan Lajovic (SRB) 6-3, 7-6(5)

Carlos Alcaraz (ESP) vs. (8) Jannik Sinner (ITA) 7-6(1), 7-5
(Q) Hugo Gaston (FRA) vs. (12) Pablo Carreno Busta (ESP) 6-7(3), 6-4, 7-5
Sebastian Korda (USA) vs. Marin Cilic (CRO) 6-2, 6-4
(2) Daniil Medvedev (RUS) vs. Illya Ivashka (BLR) 7-5, 6-4

R64
(1) Novak Djokovic (SRB) – bye
Marton Fucsovics (HUN)  vs. Fabio Fognini (ITA) 6-1, 6-7(6), 7-6(5)
Adrian Mannarino (FRA) vs. Nikoloz Basilashvili (GEO) 6-2, 6-4
(15) Gael Monfils (FRA) vs. (Q) Miomir Kecmanovic (SRB) 4-6, 7-5, 6-3

(10) Cameron Norrie (GBR) vs. Federico Delbonis (ARG) 6-2, 6-1
Reilly Opelka (USA) vs. Filip Krajinovic (SRB) 6-3, 7-6(4)
Taylor Fritz (USA) vs. Lorenzo Sonego (ITA) 3-6, 6-2, 6-3
(5) Andrey Rublev (RUS) – bye

(3) Stefanos Tsitsipas (GRE) – bye
(LL) Alexei Popyrin (AUS) vs. Alex de Minaur (AUS) 6-0, 6-3
(LL) Lorenzo Musetti (FRA) vs. Laslo Djere (SRB) 4-6, 7-6(5), 6-4
James Duckworth (AUS) vs. (14) Roberto Bautista Agut (ESP) 6-4, 5-7, 7-6(4)

(9) Felix Auger-Aliassime (CAN) vs. (Q) Gianluca Mager (ITA) 4-6, 6-4, 6-1
(LL) Dominik Koepfer (GER) vs. (WC) Andy Murray (GBR) 6-4, 5-7, 7-6(9)
(Q) Tommy Paul (USA) vs. Jan-Lennard Struff (GER) 6-3, 6-4
(7) Hubert Hurkacz (POL) – bye
==
(6) Casper Ruud (NOR) – bye
Alexander Bublik (KAZ) vs. Daniel Evans (GBR) 2-6, 7-5, 7-5
(Q) Marcos Giron (USA) vs. Frances Tiafoe (USA) 6-7(5), 6-4, 6-3
(11) Diego Schwartzman (ARG) vs. John Millman (AUS) 7-6(2), 5-7, 6-2

(16) Grigor Dimitrov (BUL) vs. (WC) Richard Gasquet (FRA) 6-1, 4-6, 6-2
Karen Khachanov (RUS) vs. (Q) Mikael Ymer (SWE) 6-4, 7-5
Dusan Lajovic (SRB) vs. Mackenzie McDonald (USA) 6-3, 6-4
(4) Alexander Zverev (GER) – bye

(8) Jannik Sinner (ITA) – bye
Carlos Alcaraz (ESP) vs. (WC) Pierre-Hugues Herbert (FRA) 6-7(4), 7-6(2), 7-5
(Q) Hugo Gaston (FRA) vs. (WC) Arthur Rinderknech (FRA) 4-6, 6-4, 6-3
(12) Pablo Carreno Busta (ESP) vs. Benoit Paire (FRA) 6-3, 6-4

Sebastian Korda (USA) vs. (13) Aslan Karatsev (RUS) 6-2, 6-7(9), 7-6(5)
Marin Cilic (CRO) vs. Alejandro Davidovich Fokina (ESP) 6-3, 6-4
Illya Ivashka (BLR) vs. Albert Ramos-Vinolas (ESP) 6-3, 7-6(2)
(2) Daniil Medvedev (RUS) – bye

Qfi (udvalgte)
(1) Tommy Paul (USA) vs. (13) Alexei Popyrin (AUS) 4-6, 6-4, 6-3
Mikael Ymer (SWE) vs. Andreas Seppi (ITA) 6-2, 6-1
(3) Jenson Brooksby (USA) vs. (14) Roberto Carballes Baena (ESP) 5-7, 6-4, 6-3
Hugo Gaston (FRA) vs. (8) Lorenzo Musetti (ITA) 3-6, 6-3, 6-4

Q32 (udvalgte)
Andreas Seppi (ITA) vs. (2) Pedro Martinez (ESP) 7-5, 6-3
Mikael Ymer (SWE) vs. (Alt) Carlos Taberner (ESP) 6-7(3), 6-3, 6-3

(3) Jenson Brooksby (USA) vs. Peter Gojowczyk (GER)  6-3, 4-6, 7-6(4)
(14) Roberto Carballes Baena (ESP) vs. (WC) Luca Van Assche (FRA) 6-2, 7-6(3)

Hugo Gaston (FRA) vs. (5) Kevin Anderson (RSA)  7-6(13), 2-6, 7-6(1)
(8) Lorenzo Musetti (ITA) vs. (WC) Lucas Pouille (FRA) 4-6, 6-4, 6-1


Billie Jean King Cup Finals 2021 – Prag, 1-6. november (udsat fra 2020)
Frankrig, Australien, Tjekkiet, Ungarn, Vindere Qualifiers 2020

Tv-dækning: https://video.billiejeankingcup.com/

Finale

Rusland vs. Schweiz 2-0
M1: (28) Daria Kasatkina vs. (39) Jil Teichmann 6-2, 6-4
M2: (40) Liudmila Samsonova vs. (17) Belinda Bencic 3-6, 6-3, 6-4
M3: Not played


Semifinaler

Rusland vs. USA 2-1
M1: (40) Liudmila Samsonova vs. (63) Sloane Stephens 1-6, 6-4, 6-3
M2: (16) Anastasia Pavlyuchenkova vs. (31) Danielle Collins 7-6(9), 6-7(2), 2-6
M3: Veronika Kudermetova/Liudmila Samsonova vs. Shelby Rogers vs. CoCo Vandeweghe 6-3, 6-3

Australien vs. Schweiz 0-2
M1: (120) Storm Sanders vs. (39) Jil Teichmann 0-6, 3-6
M2: (43) Ajla Tomljanovic vs. (17) Belinda Bencic 3-6, 2-6
M3: Not Played


Group A:

(1) Frankrig vs. Canada 1-2
M1: (101) Fiona Ferro vs.(333)  Francoise Abanda 6-4, 4-6, 6-4
M2: (60) Alize Cornet vs. (147) Rebecca Marino 6-4, 7-6(5)
M3: Clara Burel/Alize Cornet vs. Gabriela Dabrowski/Rebecca Marino 3-6, 6-7(6)

Rusland vs. Canada 3-0
M1: (28) Daria Kasatkina vs. (330) Carol Zhao 6-3, 6-1
M2: (16) Anastasia Pavlyuchenkova vs. (147) Rebecca Marino 6-4, 4-6, 6-2
M3: Ekaterina Alexandrova/Liudmila Samsonova vs. Gabriela Dabrowski/Rebecca Marino 6-3, 6-1

(1) Frankrig vs. Rusland 1-2
M1: (77) Clara Burel vs. (32) Ekaterina Alexandrova 3-6, 6-4, 6-3
M2: (60) Alize Cornet vs. (16) Anastasia Pavlyuchenkova 7-5, 4-6, 2-6
M3: Clara Burel/Alize Cornet vs. Veronika Kudermetova/Liudmila Samsonova 2-6, 1-6


Group B:

Belgien vs. Hviderusland 1-2
M1: (267) Iryna Shymanovich vs. (69) Greet Minnen 2-6, 2-6
M2: (86) Aliaksandra Sasnovich vs. (20) Elise Mertens 2-6, 6-4, 2-6
M3: Vera Lapko/Aliaksandra Sasnovich vs. Kirsten Flipkens/Elise Mertens 6-4(1), 6-3

(2) Australien vs. Belgien 2-1
M1: (411) Daria Gavrilova vs. (69) Greet Minnen 6-4, 1-6, 6-4
M2: (120) Storm Sanders vs. (20) Elise Mertens 3-6, 7-6(5), 6-0
M3: Ellen Perez/Storm Sanders vs. Elise Mertens/Greet Minnen 2-6, 4-6

(2) Australien vs. Hviderusland 2-1
M1: (131) Storm Sanders vs. (192) Yuliya Hatouka 6-3, 6-3
M2: (43) Ajla Tomljanovic vs. (88) Aliaksandra Sasnovich 4-6, 6-2, 6-3
M3: Olivia Gadecki/Ellen Perez vs. Lidziya Marozava/Aliaksandra Sasnovich 4-6, 4-6


Group C:

Spanien vs. Slovakiet 2-1
M1: (330) Carla Suarez Navarro vs. (175) Viktoria Kuzmova 2-6, 6-3, 3-6
M2: (37) Sara Sorribes Tormo vs. (83) Anna Karolina Schmiedlova 6-3, 3-6, 6-2
M3: Sara Sorribes Tormo/Carla Suarez Navarro vs. Viktoria Kuzmova/Tereza Mihalikova 4-6, 6-2, [10-7]

(3) USA vs. Slovakiet 1-2
M1: (40) Shelby Rogers vs. (177) Viktoria Kuzmova 4-6, 4-6
M2: (31) Danielle Collins vs. (82) Anna Karolina Schmiedlova 6-3, 6-2
M3: Caroline Dolehide/Coco Vandeweghe vs. Viktoria Kuzmova/Tereza Mihalikova 2-6, 7-6(5), [10-12]

(3) USA vs. Spanien 2-1
M1: (63) Sloane Stephens vs. (66) Nuria Parrizas Diaz 6-4, 6-4
M2: (30) Danielle Collins vs. (37) Sara Sorribes Tormo 6-1, 6-0
M3: Caroline Dolehide/Coco Vandeweghe vs. Aliona Bolsova/Rebeka Masarova 3-6, 4-6


Group D:

(4) Tjekkiet vs. Tyskland 2-1 
M1: (35) Marketa Vondrousova vs. (75) Andrea Petkovic 6-1, 6-3
M2: (3) Barbora Krejcikova vs. (12) Angelique Kerber 7-6(5), 0-6, 4-6
M3: Lucie Hradecka/Katerina Siniakova vs. Anna-Lena Friedsam/Jule Niemeier 6-4, 6-7(2), [10-8]

Tyskland vs. Schweiz – 0-3
M1: (75) Andrea Petkovic vs. (45) Viktorija Golubic 4-6, 5-7
M2: (12) Angelique Kerber vs. (9) Belinda Bencic 7-5, 2-6, 2-6
M3: Anna-Lena Friedsam/JNastasja Mariana Schunk vs. Vikrorija Golubic/Stefanie Voegele 1-6, 2-6

(4) Tjekkiet vs. Schweiz 1-2
M1: (35) Marketa Vondrousova vs. (45) Viktorija Golubic 6-4, 6-2
M2: (3) Barbora Krejcikova vs. (9) Belinda Bencic 6-7(2), 4-6
M3: Lucie Hradecka/Katerina Siniakova vs. Belinda Bencic/Jil Teichmann 3-6, 3-6


ATP Challenger (uge 44)

Place Country Category Surface
Charlottesville VA, USA ATP Challenger $52K Hard
Guayaquil ECU ATP Challenger $52K Clay
Bergamo ITA ATP Challenger €44K Hard
Eckental GER ATP Challenger €44K Carpet
Tenerife ESP ATP Challenger €44K Hard

 

Bergamo

Finale: [3] (121) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs.(158) Cem Ilkel (TUR) 7-5, 7-6(6)

Semifinale
[3] (121) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. [1] (114) Alex Molcan (SVK) 7-6(9), 2-6, 6-1
(158) Cem Ilkel (TUR) vs. (Q) (415) Fabian Marozsan (HUN) 7-6(2), 5-7, 6-4

Kvartfinale:
[1] (114) Alex Molcan (SVK) vs. [6] (138) Zdenek Kolar (CZE) 6-4, 6-4
[3] (121) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. [8] (140) Damir Dzumhur (BIH) 7-6(9), 2-6, 6-1
(158) Cem Ilkel (TUR) vs. [5] (124) Liam Broady (GBR) 7-5, 3-6, 6-1
(Q) (415) Fabian Marozsan (HUN) vs. [2] (116) Dennis Novak (AUT) 7-5, 6-1

1/8-finale
[1] (114) Alex Molcan (SVK) vs. (Q) (114) Alex Molcan (SVK) 6-1, 6-4
[6] (138) Zdenek Kolar (CZE) vs. (146) Christopher O’Connell (AUS) 5-7, 7-6(5), 7-5
[3] (121) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. (198) Filip Horansky (SVK) 5-7, 6-4, 6-2
[8] (140) Damir Dzumhur (BIH) vs. (167) Jiri Lehecka (CZE) 6-4, 6-4
==
[5] (124) Liam Broady (GBR) vs. (150) Illya Marchenko (UKR) 6-4, 4-6, 6-3
(158) Cem Ilkel (TUR) vs. [4] (123) Radu Albot (MDA) 7-5, 6-3
(Q) (415) Fabian Marozsan (HUN) vs. (229) Sergiy Stakhovsky (UKR) 7-5, 6-2
[2] (116) Dennis Novak (AUT) vs. (171) Evgeny Donskoy (RUS) 6-3, 2-6, 6-1

R32 (udvalgte)
[1] (114) Alex Molcan (SVK) vs. (207) Alexandre Muller (FRA) 6-7(4), 6-4, 6-2
[6] (138) Zdenek Kolar (CZE) vs. (159) Mikhail Kukushkin (KAZ) 6-3, 6-1

[3] (121) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. (222) Mathias Bourgue (FRA) 6-3, 6-4
(198) Filip Horansky (SVK) vs. (Q) (615) Luca Potenza (ITA) 6-4, 6-3
(167) Jiri Lehecka (CZE) vs. (184) Hugo Grenier (FRA) 6-3, 7-5
[8] (140) Damir Dzumhur (BIH) vs. (WC) Flavio Cobolli (ITA) 6-4, 7-5
==
[5] (124) Liam Broady (GBR) vs. (296) Danilo Petrovic (SRB) 6-3, 3-6, 6-3
[4] (123) Radu Albot (MDA) vs. (234) Maxime Janvier (FRA) 5-7, 7-5, 6-4

(Q) (415) Fabian Marozsan (HUN) vs.  [7] (139) Nikola Milojevic (SRB) 4-6, 6-1, 6-3
[2] (116) Dennis Novak (AUT) vs. (201) Roberto Marcora (ITA) 7-6(4), 7-6(2)


Charlottesville
Tidsforskel: cet -5 timer

R32: (217) Mikael Torpegaard (DEN) vs. [4] (152) Jack Sock (USA) 4-6, 4-6

Doubles

Finale: Løchte/Huey vs. Max Jacob Schnur/William Blumberg (USA) 6-3, 1-6, [12-14]
Semifinale: Løchte/Huey vs. Jason Jung (TPE)/Christopher Rungkat (INA) 6-3, 6-3
Kvartfinale: Løchte/Huey vs. Thai-Son Kwiatkowski/Denis Kudla (USA) 7-5, 6-3
1/8-finale: (3) Frederik Løchte Nielsen (DEN)/Treat Huey (PHI) vs. Dennis Novikov/JC Aragone (USA) 6-4, 6-1


Tenerife

1/8-finale: (263) Nuno Borges (POR) vs. [7] (168) Elias Ymer (SWE) 7-5, 6-4
R32: [7] (168) Elias Ymere (SWE) vs. (320) Hiroki Moriya (JPN) 7-6(4), 6-4


Guayaquil

R32: (250) Nicolas Kicker (ARG) vs. [4] (112) Sebastian Baez (ARG) 7-6(3), 4-6, 7-5

Livestream/ATP


WTA Challenger (uge 44)

Place Country Category Surface
Buenos Aires ARG WTA 125 Clay
Midland CA, USA WTA 125 Hard

 


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 44)

Place Country Category Surface
Meitar ISR M25 – Livestream Hard
Saint Dizier FRA M25 Hard
Antalya TUR M15 Clay
Brasilia BRA M15 Clay
Fayetteville AR, USA M15 Hard
Heraklion GRE M15 Hard
Ithaca NY, USA M15 Hard
Monastir TUN M15 Hard
Sharm El Sheikh EGY M15 Hard
Torello ESP M15 Hard

 

M15 Fayetteville
Tidsforskel: cet -5 timer

1/8-finale:
(SE) (1316) Johannes Ingildsen (DEN) vs. (Q) (850) Charles Broom (GBR) 4-6, 6-4, 6-7(2)

R32
(Q) (850) Charles Broom (GBR) vs. [8] (763) Matic Spec (SLO) 6-1, 7-5
(SE) (1316) Johannes Ingildsen (DEN) vs. (JR) (1693) Lorenzo Claverie (VEN) 2-6, 7-5, 6-0
(Q) (1484) Keenan Mayo (USA) vs. (WC) (1280) Tyler Zink (USA) 6-3, 7-6(4)
[2] (523) Sho Shimabukuro (JPN) vs. (Q) (1320) Chad Kissell (USA) 7-5, 6-0

Doubles

Kvartfinale: Ingildsen/Vale vs. Tyler Zink (USA)/Blu Baker (GBR) 3-6, 4-6
1/8-finale: Johannes Ingildsen (DEN)/Duarte Vale (POR) vs. Nathan Ponwith/Bruno Kuzuhara (USA) 3-6, 6-2, [10-3]

<< tilbage


ITF Women (uge 44)

Place Country Category Surface
Nantes FRA W60 Hard
Haabneeme EST W25 Hard
Orlando FL, USA W25 – Livestream Clay
Antalya TUR W15 Clay
Castellon ESP W15 Clay
Heraklion GRE W15 Clay
Monastir TUN W15 Hard
Sharm El Sheikh EGY W15 Hard
Solarino ITA W15 Carpet

 

W15 Castellon

Qfi: Victoria Wiche (DEN) vs. [10] Carmen Garri Murcia (ESP) 3-6, 4-6
Q16: Victoria Wiche (DEN) vs. [1] (1479) Natalie Augustinova (CZE) – walkover

Q32:
Victoria Wiche (DEN) vs. Sarah Tatu (GBR) – walkover
Cecilie Wiche (DEN) vs. Elena Giovanna Giessler (GER) 0-6, 1-6


W15 Heraklion

Q32: Olivia Thiemke (DEN) vs. Doroteja Petrovic (SRB) 4-6, 6-0, [9-11]


W15 Sharm El Sheikh

Q32: Divine Dasam Nweke (DEN) vs. Tian Xin Chang (TPE) 2-6, 4-6


ITF Junior (uge 44)

Grade 4, Harare (ZIM) – Hardcourt

Boys singles

R32: (929) Yakup Uzunel (DEN) vs. [4] (460) Lucas Phanthala (HKG) 0-3 Ret’d


Grade 4, Santa Tecla, El Salvador – Hardcourt

Girls singles

Qfi: [4] (2101) Emma Timm Neergaard (DEN) vs. (Alt) Sofia Jane Thorne (GBR) 2-6, 4-6
Q16: [4] (2101) Emma Timm Neergaard (DEN) vs. Anita Ruiz (GUA) 6-2, 6-4


Grade 4, Boca Raton (USA) – Hardcourt

Girls singles

Qfi: (2257) Freja B. Løvbjerg (DEN) vs. (WC) (2442) Katerina Shabashkevich (USA) 3-6, 2-6
Q16: (2257) Freja B. Løvbjerg (DEN) vs. Kelly Marie Richter (GER) 5-7, 6-2, [10-4]
Q32: (2257) Freja B. Løvbjerg (DEN) vs. (WC) Ishika Khune (USA) 7-5, 6-3


Grade 4, Tampere (FIN) – Hardcourt

Boys singles

(958) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) vs. Tobias Wallin (SWE) 3-6, 1-6

Q16: (1760) Niklas Jensen (DEN) vs. [4] (1467) Oskar Jansson (SWE) 6-3, 6-7(3)
Q32: (1760) Niklas Jensen (DEN) vs. (2856) Andri Soome (FIN) 6-1, 6-2

Girls singles

Kvartfinale
[8] (703) Zoe Du Pasquier Jensen (DEN) vs. [4] May Baranes (ISR) 2-6, 2-6
[5] (548) Vilma Krebs Hyllested (DEN) vs. [2] Uma Bakaityte (LTU) 2-6, 2-6

1/8-finale
(1380) Laura Brunkel (DEN) vs. [1] Stella Remander (FIN) 6-0, 3-6, 0-6
[8] (703) Zoe Du Pasquier Jensen (DEN) vs. Aada Inna (FIN) 6-7(2), 6-1, 6-4
[5] (548) Vilma Krebs Hyllested (DEN) vs. Millie Skelton (GBR) 6-2, 6-1

R32
(1380) Laura Brunkel (DEN) vs. Daria Bibanina (RUS) 6-1, 6-1
[8] (703) Zoe Du Pasquier Jensen (DEN) vs. Amelija Matjunina (LAT) 6-1, 6-1
(992) Mille Mørk (DEN) vs. [7] Emelie Gabran (FIN) 3-6, 5-7
[5] (548) Vilma Krebs Hyllested (DEN) vs. Emma Kuusisto (FIN) 6-4, 6-2

Girls doubles

Finale: (2) Jensen/Hyllested vs. Martin/Rahnel 7-5, 6-4

Semifinale
Laura Brunkel (DEN)/Karin Altori (ISR) vs. Brit Martin/Laura Rahnel (EST) 1-6, 4-6
(2) Zoe Du Pasquier Jensen/Vilma Krebs Hyllested (DEN) vs. (4) Ella McDonald/Hannah Read (GBR) 6-3, 6-1


Livescore udvalgte ITF og Tennis Europe: tennis-ticker.biz/


Tennis Europe (Uge 44)

Cat 2, Palmanova – Mallorca (ESP) – Grus

U16 Boys singles

Q16: [1] (380) Alexander Nordal Clausen (DEN) vs. (2532) Mario Tugores (ESP) 1-6, 4-6

<< tilbage


UTR turneringer (udvalgte)


Svenske turneringer (udvalgte)

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch

 


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Davis Cup

Finals 2021 – 22-28. november 2021

Livestream: https://video.daviscup.com/

Semifinalister 2019: Spanien, Canada, Storbritannien og Rusland
Wildcards: Serbien og Frankrig
Vindere af Qualifiers: Australien, Østrig, Colombia, Kroatien, Tjekkiet, Ecuador, Tyskland, Ungarn, Italien, Kazakhstan, Sverige, USA
Group A: (1) Spanien, Rusland, Ecuador
Group B: (2) Canada, Kazakhstan, Sverige
Group C: (3) Frankrig, Storbritannien, Tjekkiet
Gorup D: (4) Kroatien, Australien, Ungarn
Group E: (5) USA, Italien, Colombia
Group F: (6) Serbien, Tyskland, Østrig


World Group I 2021 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

Bolivia vs. (4) Belgien 2-3
(16) Argentina vs. Hviderusland 4-1
(35) Pakistan vs. (17) Japan 0-4
(32) Uruguay vs. (20) Holland 0-4
(36) Libanon vs. (26) Brazilien 0-4
(38) New Zealand vs. (27) Korea 1-3
(31) Slovakiet vs. (21) Chile 3-1
(33) Finland vs. (22) Indien 3-1
— vindere herunder spiller om de 2 sidste pladser sidste weekend november —
(34) Ukraine vs. (30) Israel 3-2
(39) Peru vs. (29) Bosnien/Herzegovina 3-2
(42) Rumænien vs. (28) Portugal 3-1
(46) Norge vs. (25) Uzbekistan 3-1
—- Knock out—-
(43) Norge vs. (33) Ukraine, 26-27. november Oslo (Hardcourt)
(40) Rumænien vs. (35) Peru, 27-28. november Cluj-Napoca (Hardcourt)
10 vindere til 2022 Qualifiers. 14 tabere til World Group I Play-offs 2022


World Group II 2020 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

(59) Bulgarien vs. (37) Mexico 1-3
(44) Schweiz vs. (57) Estland 5-0
(45) Polen vs. (64) El Salvador 3-1
(58) Grækennland vs. (48) Lithauen 1-3
(50) Slovenien vs. (65) Paraguay 3-1
(51) Tyrkiet vs. (66) Letland 4-0
(52) Sydafrika vs. (55) Venezuela 3-0 opdateres..
(54) Barbados vs. (63) Indonesien 3-1
—4  vindere herunder spiller om de 2 sidste pladser sidste weekend november —
(56) Tunesien vs. (47) Dominikanske Republik 3-1
(60) Danmark vs. (49) Thailand 4-1
(53) Taipei vs. (61) Marokko – walkover
(62) Zimbabwe vs. (40) Kina – walkover
—- Knock out—-

(55) Tunesien vs. (62) Zimbabwe – 26-27. november Tunis – Grus
(60) Marokko vs. (56) Danmark – 27-28. november Marrakesh – Grus
10 vindere til World Group I Play-offs 2022. Tabere til World Group II Play-offs 2022


Fed Cup

TV-dækning: https://video.fedcup.com/
Livescore: https://live.fedcup.com/en/


Billie Jean King Cup, Qualifiers 2022 – ikke fastsat

8 vindere af Play-offs 2021: Polen, Storbrittannien, Canada, Letland, Ukraine, Italien, Kazakhstan, Holland
8 vindere fra Group I 2022:


Group I Europe/Africa – 2022
Oprykker fra Group II Europe/Africa: Danmark, Georgien
Fortsætter: Østrig, Bulgarien, Kroatien, Estland, Slovenien, Sverige, Tyrkiet
Nedrykker fra Playoff: Serbien, Rumænien


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

Forrige artikelDH skudt i gang uden officials
Næste artikelKB kom stærkt fra start
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.